HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

5 důvodů, proč si v únoru v Praze vybrat dřevostavbu

Přemýšlíte o kvalitní dřevostavbě? Máme pro vás jednu pozvánku. Přijďte do Prahy v únoru 2016. Přijďte se zeptat na vše, co Vás o dřevostavbách zajímá. Přijďte si vybrat dodavatele. Přijďte zjistit, jak se skutečně budete cítit v dřevostavbě. Přijďte na největší veletrh dřevěných staveb. Víme, co se bude dít.


veletrh dřevostavby 2016
i Foto: Dřevostavby.eu

Důvod 1 – Všechny kontakty na jednom místě

V jednom okamžiku a na jednom místě získáte osobní kontakty na architekty, kvalitní stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dodavatele izolací, oken, dveří, podlah, schodů, dřevozpracujících strojů, softwaru a veškerého potřebného nářadí.

                Kdo staví dřevostavby? Prohledat katalog firem.

Důvod 2 – Dřevo a dřevostavby, dozvíte se, jak se používají a jak vypadají

Veletrh je jedinečný svým rozsahem zaměření, popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti. Dřevo je a vždy bude obnovitelným přírodním zdrojem a zůstane ve všech formách zpracování nepostradatelnou součástí používaných materiálů v oblasti stavitelství.

Stejně jako loni se můžete těšit na největší nesoutěžní přehlídku dřevěné architektury v Česku a na Slovensku – Salon dřevostaveb a jeho tradiční součást Mozaiku dřevostaveb. V rámci jejího programu uvidíte výběr toho nejlepšího, co v posledním roce v oblasti dřevěných staveb vzniklo.

Důvod 3 – Jednotlivé části stavby dřevostavby přehledně

Veletrh je jasně oborově členěn do jednotlivých výstavních prostor, takže získáte velmi snadnou orientaci v oblasti nabízených produktů a služeb. Přijďte se zeptat na vše, co vás v souvislosti s výstavbou dřevostavby zajímá.

Důvod 4 – Dozvíte se více, od vystavovatelů i v doprovodném programu

Pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní nízkoenergetické a pasivní dřevostavby, a srubů i roubenek, bude opět připraven atraktivní doprovodný program.  Každý výstavní den se doprovodný program dotýká nejdůležitějších témat architektury, konstrukcí, technologií, úspor energií a financí, potřebných k realizaci stavby, zhostí se ho nejvýznamnější autority oboru.

Důvod 5 – Dozvíte se, co je v oboru dřevostaveb nového a kolik stojí

Veletrh vám poskytne ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí s novinkami či novými trendy, umožní najít informace o konkrétních cenách a produktech.

 

Přijďte se poradit, jak investovat chytře! Přijďte si užít dřevostavby! Přijďte v termínu 4.-7. února 2016 na výstaviště do Prahy a vyberte si tu svoji. Více o veletrhu najdete na stránkách www.drevostavby.eu

 

Vydáno dne:
27.12.2015

Photocredit: Dřevostavby.eu

8

Volba firmy pro stavbu dřevostavby

Jak vybrat správnou firmu je jedna z nejdůležitějších otázek, pokud jste se již rozhodli pro život v dřevostavbě... Číst více →



Vybíráme topný systém

Jaký zvolit topný systém? Při volbě topného systému musíte dbát na to spoustu kritérií a která to jsou se dozvíte zde... Číst více →



Krov: Kritéria pro jeho výběr

Povíme si tři základní kritéria, podle kterých lze volit mezi jednotlivými systémy krovů... Číst více →



Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou?

Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou? Poradíme.. Číst více →



CHYBA: Cena dřevostavby na prvním místě!

Při koupi dřevostavby bývá cena jedním z hlavních rozhodujících faktorů.. Číst více →



Kdo vám v Brně postaví dřevostavbu

Kdo vám v Brně dřevostavbu postaví? Jaké zajímavé dřevostavby v Brně najdete?.. Číst více →