HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Dřevostavby komplexně - recepty na úspěšné projekty

Konference Dřevostavby komplexně, která se bude od října do listopadu konat na čtyřech různých místech po celé ČR, přinese bližší vhled do konkrétních realizovaných projektů dřevostaveb. Důraz bude kladen zejména na prvky, které dané projekty zařadily do projektů úspěšných.

Dozvíte se, jak z „obyčejného“ projektu udělat projekt neobyčejný, ze kterého bude mít radost nejen investor, ale i projektant a realizační firma.


Fotografie dřevostavby
i Foto: Archiv redakce

Nebude to tedy o tom jak správně propojovat parozábrany, eliminovat tepelné mosty nebo jak ochránit stavbu před radonem. Podíváte se pod tvůrčí pokličku, kde je správné řešení detailů podmínkou a samozřejmostí, a kde hraje velkou roli celková kvalita a úspěšnost projektu.

Řešenými tématy budou od architektury, systémových řešeních až po to, jak tvořit a stavět ekonomicky úspěšné a udržitelné projekty jak ze strany investora, tak ze strany realizace.

Pokud se chcete o dřevostavbách dozvědět zase trochu z jiného soudku, neváhejte se na konferenci Dřevostavby komplexně přihlásit.

Bude Vás zajímat: Návrh a projekce dřevostavby

Konference se budou konat v Hradci Králové 1. 10. , Brně 5. 11., Olomouci 21. 11. a Praze 27. 11.

Všechny informace o konkrétních termínech a přihlášky na jednotlivé konference naleznete na webu www.drevostavbykomplexne.cz, kde jsou uvedeny podrobné programy i profily přednášejících.

Vydáno dne:
26.09.2013

7

Řízení a kontrola kvality dřevostaveb realizovaných v ČR

Pro obor dřevostaveb je důležitá certifikace, zda výrobek vyhovuje normám, případně jiným normativním dokumentům. Z jaké legislativy se vychází a co je třeba dodržovat?.. Číst více →



Dům se střechou ve tvaru roztažených ptačích křídel

Střecha ve tvaru ptačích křídel v letu a prosklené stěny od podlahy ke stropu, to je kanadský recept na monumentální výhledy... Číst více →