HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Největší databáze dřevostavitelů

Spustili jsme novou databázi firem, které se zabývají výstavbou dřevostaveb. V tuto chvíli je v ní více než 500 záznamů! Všechny dřevostavitelské firmy můžete najít na mapě a rovnou se dozvíte, jak je vámi vybraná firma daleko, kudy k ní vede cesta a za jak dlouho tam budete.

Katalog firem na dřevostavby
i Foto: Archiv redakce

Jak databáze funguje?

Firmy do katalogu zařazujeme podle předmětu jejich činnosti, který musí souviset s realizací dřevostaveb. Pro začátek nutno podotknout, že uveřejnění záznamu firmy v databázi je bezplatné. Všechny uvedené údaje jsou prověřené, firmy mají fungující webové stránky, jsou zapsány v obchodním rejstříku a kontrolujeme také, jestli nejsou například v konkurzu.

Při otevření databáze na www.drevostavitel.cz/firmy se Vám zobrazí mapa celé ČR s několika desítkami firem. Zobrazené firmy jsou seřazeny podle následujících kritérií:

  • hodnocení (počet hvězdiček a hlasů)
  • množství informací, které firma na svůj profil poskytne (ilustrační foto, reference, atd.)
  • vzdálenost od Vámi zadaného místa

Pro podrobnější zobrazení zadejte do volného políčka svou polohu, která bude středem detailního zobrazení firem zabývajících se výstavbou dřevostaveb. Získáte tak podrobný výpis dvaceti firem, které jsou nejvíce relevantní vašemu zadání (v mapě může být zobrazeno i více firem). V seznamu klikněte na konkrétní firmu a její poloha se vám i s krátkým popisem zobrazí v mapě. Po rozkliknutí stránky firmy se vám zobrazí trasa a dojezdová doba do hledané firmy z místa, které jste zadali ve vyhledávání.

Pokud chcete vědět informace o konkrétní firmě, stačí napsat její název do stejného políčka.

Další možností je zoomování přímo v mapě (v levé části). Po zacílení na konkrétní oblast se vám zobrazí více firem v dané lokalitě.

Hodnocení firem

Pokud máte s některou z firem zkušenosti, ohodnoťte ji jednoduše jednou až pěti hvězdičkami. Jak jsme psali již v úvodu, zařazení firmy do katalogu je bezplatné a zobrazují se Vám tedy všechny firmy, které se stavbou dřevostaveb zabývají. Právě hodnocení spokojených a nespokojených klientů je jedním z faktorů, které rozhodují, jestli se firma zobrazí na předních pozicích.

Celkem máte možnost ohodnotit až tři firmy. V případě, že máte zkušenosti s více firmami a chcete je ohodnotit, není problém kontaktovat administrátory databáze.

Víte o firmě, která se stavbou dřevostaveb zabývá a není v databázi?

Budeme rádi, když nám o ní dáte vědět. Také velmi oceníme jakékoli připomínky a tipy na zlepšení databáze.
Své dotazy, připomínky a návrhy, prosím, posílejte na firmy@drevostavitel.cz.

Vydáno dne:
21.12.2012

11

Volba firmy pro stavbu dřevostavby

Jak vybrat správnou firmu je jedna z nejdůležitějších otázek, pokud jste se již rozhodli pro život v dřevostavbě... Číst více →



Dřevostavba je investice, která vám nepřeroste přes hlavu

Kolik stojí dřevostavba? A kolik vás bude stát její užívání? Jak tyto částky udržet pod kontrolou?.. Číst více →



Mechanické vlastnosti dřeva domácích dřevin

Mechanické vlastnosti dřeva domácích dřevin zjistíte v tomto příspěvku.. Číst více →



Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou?

Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou? Poradíme.. Číst více →



Pomocník Vám vybere firmy pro stavbu vaší dřevostavby

Pomocník je nový nástroj, který vám poradí, které firmy staví dřevostavby.. Číst více →