HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Pomocník Vám vybere firmy pro stavbu vaší dřevostavby

Chcete stavět dřevostavbu a začali jste se na trhu pomalu rozkoukávat? Pak jste si již určitě všimli, že firem, které staví dřevostavby, dnes není zrovna málo. Je jich přes pět set! Kterou z nich si ale vybrat? Která je vhodná právě pro vaši dřevostavbu? Pomocník vám na základě odpovědí na jednoduché otázky pomůže vybrat pět firem, které umějí stavět dům, jaký si přejete. Jak Pomocník funguje, se dozvíte v tomto článku.

                Pomocník: Odpovězte mi na otázky, najdu vám ty správné firmy


Pomocník Dřevostavitele pro výběr firmy
i Foto: Archiv redakce

Pomocník je chytrá aplikace, která vám pomůže na základě odpovědí na otázky vyfiltrovat firmy, které nejvíce odpovídají vámi zadaným parametrům.

Jak může Pomocník vědět, které firmy jsou pro mě vhodné?

Pomocník se vás postupně zeptá na 16 jednoduchých otázek týkajících se stavby vašeho domu, jako například jestli budete chtít dům na klíč nebo jen hrubou stavbu, jestli budete stavět srub, roubenku nebo sendvičovou dřevostavbu atd.

                Na co se Pomocník ptá? Zjistíte zde

Na obdobné otázky jsme nechali odpovědět i firmy, ptali jsme se jich, jaké domy staví. Na základě shody odpovědí vašich s odpověďmi firem vám Pomocník zobrazí vybrané firmy včetně toho, na kolik procent se shodují s vaším zadáním.

Jak Pomocníkovi říct přesně, jaký dům chci?

Odpovídejte co nejpřesněji na uvedené otázky. U vybraných otázek také můžete nastavit jejich důležitost a díky tomu lépe získat podrobnější odpovědi. Navíc si již od šesté otázky můžete výsledky zobrazit, ale doporučujeme dojít až na konec, aby byl zobrazené firmy, co nejvíce odpovídaly vašim požadavkům.  

Co když ještě nevím, jaký dům chci?

Po zobrazení firem můžete zpětně upravovat vaše odpovědi a hledat tak tu správnou kombinaci. Vaše odpovědi jsou zaznamenávány do tiskového PDF přímo se všemi kontaktními údaji zobrazených firem, takže budete přesně vědět, které firmy staví jaké domy.

Na závěr jedním kliknutím oslovíte firmy

A když už budete mít vybráno, jedním kliknutím budete moci vybraným firmám rozeslat poptávku na váš dům. K poptávce můžete přidat váš vzkaz nebo další dokumenty, pokud již třeba máte konkrétní představu o dispozici domu nebo o jeho umístění na pozemku.

Firmám bude rozeslána vaše specifikace domu podle Pomocníkových odpovědí, takže nabídky, které od firem posléze dostanete, budou mnohem podrobnější, než kdybyste jim napsali obecné: „Chceme dřevostavbu 3+1“.

                Pomocník: Odpovězte mi na otázky, najdu vám ty správné firmy

Pomocník se snaží, aby vaše cesta k vysněné dřevostavbě byla co nejkratší. Pečlivým vyplněním odpovědí získáte firmy, které se opravdu zabývají stavbou takových dřevostaveb, jako bude ta vaše a mají s tím tedy zkušenosti.

Když se pak s firmou potkáte, budete se již bavit nad konkrétními údaji, čímž si ušetříte mnoho času, energie oproti všeobecným schůzkám, kde teprve zjišťujete, jaké domy firma staví a jestli vám vůbec mají co nabídnout.

Věříme, že s Pomocníkem najdete společnou řeč a firmy, které staví dřevostavby, které chcete!

Vydáno dne:
07.04.2015

4

Volba firmy pro stavbu dřevostavby

Jak vybrat správnou firmu je jedna z nejdůležitějších otázek, pokud jste se již rozhodli pro život v dřevostavbě... Číst více →



Největší databáze dřevostavitelů

Chcete stavět dřevostavbu a hledáte firmu? Jste na správné adrese.. Číst více →



Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou?

Jak vybrat firmu, aby stavba domu nebyla noční můrou? Poradíme.. Číst více →



Jak se žije v kanadském srubu: příběh rodiny Báry a Zdeňka

Proč se manželé Bára a Zdeněk rozhodli právě pro tento typ dřevostavby? A jak se jim v ní žije několik let po stavbě?.. Číst více →



Co se stane, když stavbu řídí umělá inteligence, která se učí z cizích chyb?

Prohlédněte si program, který vám poradí, co se dá na vašem stavebním plánu zlepšit. Alice umí pohotově poradit, když věci nejdou podle plánu... Číst více →



Finské sruby – proč patří k těm nejdokonalejším na světě?

Jak to Finové dělají, že dokážou postavit ty nejkvalitnější sruby na světě? Odpověď naleznete v našem článku o historii finských srubů... Číst více →



Rustikální kanadský srub s tou správnou atmosférou. Chcete taky takový?

Dnes vás zavedeme na prohlídku kouzelného srubu ukrytého v hlubokých kanadských lesích. Může být ale zdrojem inspirace i pro vás. Prohlédněte si jeho interiér... Číst více →