HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Tapety na plochu zdarma ke stažení

Máte rádi dřevo? Tak si jej místo klasické obrazovky Windows dejte jako tapetu na plochu svého počítače. Připravili jsme pro vás řadu dřevěných motivů, které jsou vhodné jako pozadí na plochu a jsou zdarma. Díky jednoduché struktuře dřeva vám nebudou ikony splývat, na rozdíl od normální fotografie, na které vám mohou ikony zaniknout.


Tapeta na plochu dřevo
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Archiv redakce

Návod: Jak dostat tapety na plochu vašeho počítače?

Nejdříve si ve fotogalerii vyberte a stáhněte obrázek - tapetu, která se vám líbí.

Na počítači s operačním systémem Windows jsou pak následné kroky velmi jednoduché. Stačí, když na stažený obrázek tapety kliknete pravým tlačítkem a z menu, které se vám objeví, zvolíte možnost: „Nastavit jako pozadí plochy“. Tím se nastaví tapeta jako plocha vašeho PC.

Tapeta do mobilu

U mobilu funguje celý proces obdobně. Stačí si vybranou tapetu zdarma stáhnout - např. na SD kartu zkopírováním z počítače, pomocí USB kabelu nebo přímým stažením do mobilu. Poté přejdete do složky galerie nebo obrázky a nejdete si vámi zvolenou tapetu do mobilu. U obrázku pak nejčastěji následují tyto kroky: Další možnosti >> Nastavit jako… >> Pozadí

(pozn. Postup odpovídá operačnímu systému Android, na vašem telefonu se může lišit).

Jak vybrat vhodnou tapetu se vzorem dřeva?

Ve fotogalerii si můžete vybrat mezi jednoduchými a velmi konzistentními tapetami s kresbou horizontálních nebo vertikálních palubek nebo můžete sáhnout do obrázků s větším důrazem na kresbu dřeva.

Pokud mají vaše oči problém se splýváním ikon na dříve zvolených tapetách, tak si vyberte takovou, která má co nejvíce jednolitou kresbu (např. svislé nebo vodorovné palubky). Pokud se splýváním tapety a ikon problém nemáte, tak si můžete vybrat pozadí, které více vykresluje strukturu a krásu dřeva.

Která tapeta u vás vyhrála? Podělte se o názor v diskusi a pomozte dalším čtenářům s výběrem. Vždyť čím více je možností, tím je volba jedné z nich těžší.

Máte zajímavou fotku, která by šla na pozadí počítače mobilu nebo mobilu dobře použít a chtěli byste se o ni s ostatními podělit? Pošlete nám ji na adresu redakce@drevostavitel.cz a rádi ji mezi ostatní tapety přidáme.

Vydáno dne:
02.11.2015

3

Jaký je rozdíl mezi dětským snem a dřevěným kolem?

Co dělí dětské sny od jejich realizace? Zeptejte se Collina, on ví.. Číst více →



Dřevěný listopad s knírem, známý též jako Movember

Potkáváte čím dál častěji muže s kníry a říkáte si: „Co to?“.. Číst více →



Tapety na zeď: Návod jak na to

Rozhodli jste se pro tapety na teď. V tomto článku se dozvíte, které tapety jsou vhodné do jaké místnosti a řekneme si správný postup při tapetování... Číst více →



Samolepicí tapety na zeď i nábytek: 7 důvodů proč je pořídit

Samolepicí tapety jsou oblíbené jak na zeď tak i na nábytek. Jaké mají samolepicí tapety výhody a jak s nimi zacházet se dozvíte zde... Číst více →



Vinylové tapety jsou dobrým řešením do koupelny i kuchyně

Hledáte tapety do kuchyně nebo koupelny? Vinylové tapety jsou výborným řešením. Proč zrovna vinylové, se dozvíte v tomto článku... Číst více →



Vliesové tapety: Návod jak lepit a důvody proč

V čem jsou vliesové tapety lepší než ty papírové a jak je nalepit?.. Číst více →



Tekuté tapety: ekologické řešení poškozených stěn a dýchacích obtíží

Tekuté tapety opraví poškozené stěny a udělají radost alergikům. Jak je aplikovat a kolik stojí?.. Číst více →