HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Inspirace, fotogalerie a zajímavosti

Dřevo není jen přírodní stavební materiál, ale také kus umění a krásy. V této sekci se můžete dřevem a dřevěnými výrobky nechat inspirovat. Dále jsou pro vás připraveny nejrůznější návrhy a rekonstrukce interiérů, nejnovější interiérové styly a spoustu dalších zajímavostí ze světa bydlení.


Umělá inteligence: Absolutní revoluce v bydlení vám ušetří čas i peníze
Revoluce v podobě umělé inteligence: Seznamte se s virtuálním asistentem odpovídajícím na stavební otázky a generujícím užitečné obrázky.

Orchidej je náročná kytka? Ani omylem aneb boříme mýty o pěstování orchidejí
Pěstování orchidejí je velmi snadné a intuitivní, stačí teplo, světlo a vlhkost. Odmění se vám nádhernými květy všech barev až šest měsíců v roce. Jaké jsou konkrétní tipy na jejich pěstování?

Jak vybrat a pečovat o vánoční stromek? Informace, které vám prodejci neřeknou
Který vánoční stromek vám vydrží nejdéle a jak se o něj starat? Základní postupy, jak pečovat o stromeček a na co se zaměřit, než si ho pořídíte.

Dracéna není palma. Známe vychytávku, která zajistí neuhnívání kořenů
Dracéna neboli dračinec patří k oblíbeným pokojovým rostlinám. Jak o pečovat, aby aby se jí dařilo?

Hrázděnou stodolu starou 561 let zrekonstruovali na luxusní bydlení
Touhle stavbou doslova prošla historie. Vznik úplně původní budovy se datuje do dob Války růží, konkrétně do roku 1461. Jak vypadá dnes po moderní rekonstrukci?

Hobití nory z Pána prstenů by splnily požadavky na současné dotace
Hobiti z epického díla Pán prstenů nepřestávají udivovat. Jejich nory ctí zásady nízkoenergetického bydlení, které by splňovaly i dnešní dotační požadavky.

Fíkus aneb květina, která dokáže pohltit formaldehyd. Jak na správné pěstování?
Existuje okolo tisíce druhů fíkusů, v domácnostech se jich však nejčastěji pěstuje těchto šest. Víte, jak na tyto nenáročné zelené velikány?

Umělec počmáral honosné sídlo z roku 1974. Cena nemovitosti tak klesla o 13 milionů korun
Sam Fox doslova počmáral každý centimetr v honosném anglickém sídle. Cena nemovitosti tak rázem klesla, on však považuje stavbu za umělecké dílo. Podívejte se na fotografie v článku.

Nevíte, kde strávit silvestr 2022? TIPY na 14 míst v Česku, kde oslavit Nový rok
Stále hledáte? Přečtěte si našich 14 tipů, kam vyrazit letos na silvestra. Jeden žhavý tip je horská vesnice na Šumavě, která se nahází kousek za hranicemi ČR, věděli jste o ní?

Zamiokulkas: nechte si poradit, jak jej správně pěstovat i množit
Zamiokulkas patří mezi oblíbené pokojové rostliny. Jak jej správně pěstovat, množit a kam jej umístit, se dozvíte v našem článku.

Staré kamenné chalupy byste si zvenčí nevšimli. O interiéru to však rozhodně neplatí
Tento dům stojí v anglickém městečku Burford v prostředí jedné z nádherných historických čtvrtí. Podívejte se na jeho interiér po rekonstrukci.

30+ inspirace pro levnou a stylovou předsíň pomocí DIY nábytku
Předsíň – prostor, díky kterému si vytváříme první dojem při vstupu do domu. Chtěli byste designové, moderní a levné vybavení v DIY provedení? Inspirujte se.

Kam umístit osvětlení schodiště? Posuňte bezpečí i luxus domu o level výš
Chcete vybrat osvětlení schodiště? Váháte, pro jaký typ se rozhodnout a které faktory zvažovat při výběru? Nechte se inspirovat v článku a fotogalerii.

Pravda o aloe vera – opravdu má gel z listů omlazující účinky?
Jak pěstovat aloe vera u sebe doma a na co si dát pozor? Tipy, co všechno lze z aloe vera vyrobit, jak ji množit a k čemu ji použít.

5 dřevních hub, které by vás nenapadlo sbírat. Přesto jsou jedlé a velmi chutné
Rostou na stromech, pařezech i spadlých větvích a vypadají zvláštně. Ve skutečnosti jsou to jedlé a léčivé houby, které rostou i v zimě.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů