HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Typové domy

Hlavní výhoda typových domů spočívá v tom, že jsou levnější, rychle postavené a mají skvěle promyšlený půdorys, který vyhovuje většině rodin a běžnému chodu domácnosti. Velikosti i umístění místností jsou optimalizované pro jejich účel a zároveň se myslí i na finanční stránku věci. Typové domy tak můžou být skvělým praktickým i ekonomickým řešením nového bydlení. Vyberte si z některých oblíbených českých typových dřevostaveb. Porovnejte si jejich půdorysy i ceny a prohlédněte si pro inspiraci, jak vypadají už hotové a zrealizované domy.

Rodinný dům 4kk na klíč za 3,6 mil. Součástí je dřevěná terasa a garážový přístřešek
Výběr ideálního bydlení není jednoduchý úkol. Dům musí splnit nejen dispoziční požadavky, ale i specifické nároky budoucích majitelů.

Rodinný dům za 3,3 mil. na klíč boduje u mladých rodin – aktuální cena leden 2024
Mladé rodiny i starší manželské páry si oblíbily moderní variantu tohoto typového projektu. Hlavní dominantou domu je vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého přímo uvidíte do zahrady.

Rodinný dům s garáží překvapil cenou. Do garáže zaparkujete auto i babičku
Rodinný dům se 173 m2 má opravdu strategické rozmístění pokojů. Dispozice patrové dřevostavby nabízí mnoho vychytávek. Lze ji např. upravit podle počtu členů domácnosti nebo také podle velikosti vašeho pozemku.

Moderní dům s terasou si mohou dovolit i čtyřčlenné rodiny. Ve variantě na klíč stojí 3,7 mil.
Cenově výhodný bungalov si oblíbily převážně 3–4 členné rodiny. Nejvíce si vychvalují zakomponování zastřešené venkovní terasy do obdélníkového tvaru domu, která je přístupná z obývacího pokoje, jídelny i kuchyně.

Bungalov 4+kk ideální pro rodinu se dvěma dětmi – 103 m2 za cenu městského bytu
Bungalov 4+kk je populární volbou rodin se dvěma dětmi. Chytrá dispozice dělí dům na soukromou a společnou část.

2+kk za cenu garsonky – moderní bungalov zaujme dispozicí i technologiemi
Úžasný bungalov 2+kk poskytne dostatek klidu pro menší rodinu, která touží po novém domě nebo letním sídle. Dispozice domu je malá, ale velmi šikovně vyřešená.

Nový bungalov 5kk snižuje cenovou laťku a nabízí dostupné bydlení i pro střední třídu
Moderní bungalov získal mnoho kladných referencí, ve kterých si majitelé vychvalují hlavně promyšlenou dispozici v kombinaci se samotnou cenou typového domu. Podívejte se na již realizované projekty v článku.

Nový rodinný dům 5+1 počítá v návrhu s maximálním využitím úložného prostoru
Na úložný prostor se snadno zapomene. Výsledkem je potom technická místnost zaplněná nepořádkem až po strop a garáž, do které se auto rozhodně nevejde. Skoncujte s tím jednou pro vždy.

Typovou roubenku postavíte za dostupnou cenu i na pozemcích s omezením
Plánujete začít stavět vlastní dům a hledáte kvalitu za dobrou cenu? Prohlédněte si oblíbený typový dům s dispozicí 3+kk, který je z masivního dřeva.

Bungalov 5kk s prostorným obývákem a terasou v ceně 2,5 mil. za hrubou stavbu
Hledáte prostorný dům za skvělou cenu? Umístěte si tento bungalov 5kk užitnou plochou 117 m2 přímo na váš pozemek – v životní velikosti. Díky tomu zjistíte, jak velké budou pokoje a zda vám vyhovují veškeré návaznosti mezi místnostmi.

Roubenka s obrovským prosklením navržena pro manažery
Proč se rozhodnout pro bungalov z masivního dřeva? Představujeme vám moderní a luxusní přízemní roubenku s dispozicí 4+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i prakticky řešený půdorys.

Tradiční roubenka v moderním stylu vyhoví i přísným podmínkám CHKO
Prohlédněte si oblíbený typový dům s dispozicí 5+kk, který je z masivního dřeva a vyhoví i přísným podmínkám CHKO.

Úsporný bungalov (154 m2) šetří díky promyšlenému návrhu 400 000 Kč
Geniálním návrhem dispozice tohoto rodinného domu ušetřili majitelé minimálně 400 000 Kč. Jak toho docílili?




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů