HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Vybavení a interiéry dřevostaveb

Souvisí s dřevostavbami nějaké speciální interiérové či technické vybavení, které je odlišné od zděných staveb? Vyžaduje dřevostavba speciální zacházení ze strany uživatelů? Na tyto a mnoho dalších otázek dostanete odpověď v následujících článcích. Poradíme vám, která technická zařízení jsou do dřevostaveb vhodná a korespondují s jejich filozofií. A nabídneme vám informace i spoustu inspirace ohledně vybavení do interiéru dřevěných staveb – podlahy, dveře, okna, schodiště, výmalba, kuchyně, vany, obklady, nábytek a spoustu dalšího.


Provoz staré ledničky vás stojí 3 000 korun ročně navíc a zbytečně
Vyplatí se dnes pořídit lednici s energetickou třídou A? V tomto článku přinášíme souhrn, dle jakých zásad vybírat lednici a ušetřit tak na energiích.

Oblíbené křeslo ušák existuje v pěti různých variantách. Každá je vhodná na něco jiného
Křeslo ušák je synonymem pohodlí už po několik generací. Inspirujte se a zjistěte, jaký typ pohodlného křesla bude vyhovovat vám.

České domácnosti radí: 11 vychytávek v kuchyni, na které se zaměřte v roce 2023
Majitelům jsme vždy položili otázku týkající se jejich nové kuchyně a sepsali pro vás ty nejdůležitější poznatky. Přečtěte si těchto 11 rad.

Domácí vinotéka – cena, design a parametry při výběru lednice na víno
Pojďme se společně podívat na nejdůležitější parametry, které je třeba zvažovat, aby byla domácí vinotéka podle vašich představ.

Studentský pokoj – zařizujeme svépomocí a v souladu s náročnými požadavky mladé generace
Studentský pokoj je synonymem chaotického (ne)pořádku. Zjistěte, jak zařídit pokoj pro teenagery levně a přitom luxusně a objevte lifehack, jak ho udržet maximálně uklizený.

Dřevěné kuchyně nikdy nevyjdou z módy. Mají 4 zásadní výhody
Poradíme vám, jak navrhnout dřevěnou kuchyň přímo pro vás. Líbí se vám více tmavé nebo světlé dřevo? Přečtěte si tipy na dokonalou harmonii dřevěné kuchyně ve vašem interiéru.

Sedací parapet – využijte na maximum zabitý prostor pod oknem
Slyšeli jste už někdy pojem sedací okno? Využijte efektivně každého centimetru ve vašem pokoji. Přečtěte si více v článku.

Herní židle jako našlapaná hračka pro zdravé sezení u PC. Jak správně vybrat?
Trápí vás bolesti zad při dlouhém sezení u počítače? Herní židle jsou uzpůsobeny pro dlouhé a zdravé sezení. Jak zdravě sedět a podle čeho vybírat?

Indukční deska: Jaké má výhody a jak správně poznat indukční nádobí?
Co jsou to indukční desky a proč jsou v kuchyních tolik oblíbené? Pozneje jejich výhody i nevýhody včetně zásadních parametrů pro výběr.

Kuchyňský ostrůvek – 7 faktorů, které je dobré znát před návrhem kuchyně
Hodí se kuchyňský ostrůvek do každé kuchyně? Jak maximalizovat jeho potenciál? Inspirujte se skvělými návrhy a zkušenostmi z realizací.

Screenové rolety jako estetická, nadčasová a účinná stínicí technika
Moderní screenové rolety poskytují kvalitní stínění. V čem jsou speciální a co jsou jejich velké výhody? Přečtěte si o velkoformátových stínicích clonách a prohlédněte si ukázky ve fotogalerii.

20 tipů na volně stojící vany a další zajímavá inspirace pro vaši koupelnu
Vybíráte volně stojící vanu? Prohlédněte si bohatou galerii a přečtěte si několik tipů, jak při výběru postupovat a co brát v potaz.

Moderní schodiště točité, vetknuté i zavěšené – více než 40 typů pro inspiraci
Schodiště je krásným prvkem každého patrového domu. Pokud váháte nad volbou stylu a designu, jste na správném místě. Nabízíme vám širokou škálu inspirace a nápadů.

Vodovodní umyvadlová baterie – rady pro výběr a inspirace do vaší koupelny
Dokončujete novou nebo rekonstruujete starou koupelnu a chybí vám vodovodní umyvadlová baterie? Nevíte, jaký druh zvolit? Inspirujte se v galerii s originálními typy a nápady.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů