HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: WikiHouse – vytiskněte si vlastní dům

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Karel Hudec
(nepřihlášený)
20. 09. 2013 v 19:02

Jako zahradní domek by to určitě prošlo.

Hodnocení příspěvku:

9-1

Pavel Franc
(nepřihlášený)
11. 09. 2013 v 10:03

Zajímalo by mě, jestli by mi na toto fakt dali stavební povolení. Možná je to klasické "co nevidím na vlastní oči, tomu nevěřím", ale fakt vám nevím, jestli by mi to u nás prošlo.

Hodnocení příspěvku:

9-3

Petr Novák
(nepřihlášený)
10. 09. 2013 v 7:27

zobrazit podnět k tomuto příspěvku

Když si pustíte to video, tak tam má autor projektu jednu velmi zajímavou myšlenku: Pokud to jen jde, tak nic nového nestavět a demonstroval to na škole, kde místo přistavovaní nastavili jinak zvonění ve třídách. Podle mě je projekt určen hlavně tam, kde toho zatím moc nestojí nebo lidé bydlí v různých hromadách všelijak pospojovaného materiálu. Ale jak píšete, uvidíme :).

Hodnocení příspěvku:

8-2

Jakub Lukavec
(nepřihlášený)
09. 09. 2013 ve 21:50

Myslím že podobných projektů tu již bylo, bojím se že to povede pouze k jednomu - přibude plno neobývaných staveb, krajina se začne plnit stavbami, které budou k ničemu, stavby v kterých nebude možné bydlet. Postavit stavbu, tak aby fungovala, není jednoduché, a tady si bude stavět každý druhý, především Ti, kteří tomu vůbec nerozumí. To je jako bych já ,statik, si vytiskl srdce a udělal si před zrcadlem transplantaci. Ale uvidíme:)

Hodnocení příspěvku:

9-4


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE