HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Ložnice: Inspirace a fotogalerie pro moderní ložnice

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

ema
(nepřihlášený)
26. 02. 2022 v 18:29

Pokud máte nějaké zdravotní problémy, potom bych doporučila vyzkoušet ozonování dezinfekce od specializované firmy odkaz. Jde o odborníky na českém trhu, kteří vám pomohou třeba i s kancelářskými prostory, v nichž se nachází ještě zbytky po covidu. Vím, že jde o již skončené téma, no stále se bakterie ve vzduchu mohou objevovat.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

Kristýna
(nepřihlášený)
24. 11. 2021 v 11:50

Jak to máte s nábytkem ? Jaký materiál jste si vybrali pro postel, noční stolky a skříň ?

Hodnocení příspěvku:

00

Jauka
(nepřihlášený)
20. 10. 2020 ve 22:55

Mě se toho líbí. Mám ráda různé doplňky v ložnici. Zrovna nedávno jsem řešila špatné spaní. Tak jsem to vyřešila tím, že jsem si koupila novou matraci a nové kvalitní pyžamo tady odkaz a zase se mi spí dobře. Ale potřebovala bych radu, kde sehnat kvalitní tlumené světlo.

Hodnocení příspěvku:

00

Simona
(nepřihlášený)
19. 12. 2017 v 10:32

No, já teda nevím, já bych si designera asi nezvala. Přijde mi to zbytečné. Kor když je dneska tolik možností inspirace. Já jsem třeba celý byt vybavila ze stránek Biano. Mají tam krásné inspirace a kousky. I ložnici od tam máme - odkaz

Hodnocení příspěvku:

7-1

Miluše
(nepřihlášený)
28. 11. 2017 v 18:35

To jsou super tipy, díky :) Vždycky jsem chtěla takovou pěknou ložnici, jako je na obrázku, ale v bytě je to asi nemožné. Každopádně jsme se i tak snažili o to, aby byt byl co nejvíc vzdušný a prostorný, c čímž jsme si nakonec nechali pomoct od profesionálních designérů. Když tak přikládám odkaz na jejich stránky :)

Hodnocení příspěvku:

4-1


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE