HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Žaluzie do střešních oken: Jaké jsou možnosti a na co nestačí?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Ivanka
(nepřihlášený)
30. 12. 2022 v 18:07

Co jsem si tak všimla tak tady v diskuzi psal někdo něco ve smyslu že světlo mu na spánek nevadí. No, co má určitě pravdu že to vyloženě nevadí, ale když budete mít kvalitně zastíněnou místnost a k tomu i odkaz kvalitní povlečení tak budete spinkat jak královny až do oběda. Velmi rychle si na to zvyknete.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

anna
(nepřihlášený)
23. 03. 2016 v 10:02

Tak podle mě žaluzie do střešních oken jsou pouze designová záležitost, nijak účinné proti slunci nejsou, nezabrání vniknutí tepla do pokoje. My máme už několik let střešní rolety, takové ty co odrážejí světlo a pokud ráno zatáhnu, a celý den nechám zatemníno a večer kolem deváté-desáté otevřu okna tak se tam rychle vyvětrá a dá se tam v klidu spát. Fakt si je nemůžu vynachválit. Firem co je prodávají je asi hodně, my je máme přes známý v Praze - MM žaluzie a mohu je vřele doporučit. Mají to kvalitní, dovezou, poradí, případně i namontují, ale montáž je tak snadná že není ani třeba.

Hodnocení příspěvku:

7-4


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE