HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Jak vybrat dětské hřiště na zahradu?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Sandy
(nepřihlášený)
27. 02. 2023 v 10:53

Joo tak taková zahrada by mohla být i u nás doma. K nám by teď měla přijet konečně zahradní architekta odkaz aby nám řekla jestli to, co jsme si řekli na osobní schůzce, je v reálu možné i udělat tady. No tak snad se to povede, už se moc těším na její výraz.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

Vera
(nepřihlášený)
28. 06. 2021 ve 14:31

Já myslím, že vlastní hřiště je skvělé, když ho děti nikde poblíž nemají. My se rozhodli, že jim uděláme radost a pořídili jim do pokojíčku hlavně na zimu takové menší dřevěné: odkaz díly si manžel kupoval postupně a z jedné malé houpačky a lezecké stěny, je teď pomalu celý pokojíček jak opičí dráha :D ale děti to zbožňují.

Hodnocení příspěvku:

00

Sylva
(nepřihlášený)
14. 04. 2017 v 16:52

Myslím si, že dětské hřiště na zahradě už je dneska přežitek, když přihlédneme k tomu, kolik pěkných hřišť se v posledních letech vystavělo. Zkuste mrknout třeba sem - odkaz, tenhle vyhledávač používáme kdykoli jsme na cestách, ale i v naší lokalitě, kde jsme díky němu objevili spoustu pěkných a klidných hřišť. :)

Hodnocení příspěvku:

2-3

Eva Lišková
(nepřihlášený)
26. 10. 2016 v 17:05

My hračky kupujeme tady odkaz, náš starš miluje všechno, co souvisí s farmou. Ale najdete tam i věci na hřiště a tak. Jjich produkty jsou velice kvalitní, doporučuji

Hodnocení příspěvku:

7-3


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE