HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

DBH s.r.o.

Jsme malá rodinná firma s třicetiletou tradicí. Postavíme Vám kvalitní dřevostavbu v Ústeckém a Středočeském kraji.

DBH s.r.o.

Doksany 1E, 41182 Doksany, CZ

Telefon: +420 603 449 540
E-mail: dbh@dbh.cz
Web: www.drevostavby-dbh.cz
GPS: 50.45488020,14.15903890

navigovat
4.7 z 5

Zkušenosti s firmou DBH s.r.o.

Zkušenosti reálných zákazníků této firmy zatím nemáme k dispozici.

Firma DBH s.r.o. sídlí v obci Roudnice nad Labem a nejčastěji staví dřevostavby v Ústeckém kraji.



Soustředíme se na individuální výstavbu tzn. můžeme vyjít z typového projektu a ten pak dále se zákazníkem rozpracovat, dle umístění domu do pozemku a světových stran (velikost a počet oken atd.), nebo přizpůsobit dispozice dle počtu členů domácnosti a způsobu žití dané rodiny. Máme vlastního projektanta.

Chceme zůstat menší rodinou firmou, která chce udržet kapacitu max 10 rodinných domů ročně. Tím dokážeme docílit toho, že od začátku do konce jednání a realizace jsme se zákazníky v kontatktu přímo my, majitelé firmy. Vzhledem k velikosti naší firmy a úzkému kontaktu se zákazníkem po dobu výstavby se soustřeďujeme na výstavbu především v Ústeckém a Středočeském kraji.

Dlouhodobě se bráníme zpracování CN bez osobní schůzky, na které můžeme naši konstrukci představit a zároveň získat od investora vstupní informace, které mají na tvorbu CN vliv. Máme specifický konstrukční systém, který splňuje parametry pasivního domu, má difuzně otevřenou konstrukci s vysokou eliminací tepelných mostů, odvětranou fasádu a řadu nadstandardních materiálu ve standardu. Tloušťka izolace obvodové stěny je 360 mm a hodnota prostupu tepla obvodovou stěnou je U=0,12. Jedná se o certifikovaný systém.

Další zárukou kvality by pro našeho budoucího zakázníka mělo být naše členství v ADMD a předání blow door testu ke každému zhotovenému domu.


Reference postavených domů DBH s.r.o.

Prohlědněte si některé z domů, které tato firma postavila.


Vaše zkušenosti s firmou DBH s.r.o.:


POMOCNÍK DŘEVOSTAVITELE

Chytrá aplikace, která Vám pomůže najít správnou firmu. Řekněte našemu Pomocníkovi, jaké jsou Vaše požadavky, a on Vám poradí, které firmy je umí naplnit.


SPUSTIT POMOCNÍKA

NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů