HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Tisková zpráva firmy NEMA Dřevostavby s.r.o.

Slavíme 25 let NEMY, slavte s námi!

Staví jedny z nejkvalitnějších dřevostaveb u nás, vyrábí jedinečné dřevěné konstrukce, krovy a vazníky na stavby nejrůznějšího charakteru, zaměstnává přes sto pracantů, plní přání stovkám lidí toužících po bydlení... A v roce 2018 oslaví 25. výročí od svého vzniku.
Řeč je o společnosti NEMA, která se dokázala za čtvrtstoletí své působnosti vyšvihnout mezi přední hráče na poli dodavatelů montovaných dřevostaveb a dřevěných konstrukcí. A protože toho za tu dobu zvládla ne zrovna málo (např. získala Cenu Hospodářských novin Firma roku, díky top kvalitě svých produktů získala certifikaci člena ADMD…), rozhodli jsme se oslavit toto výročí ve velkém a hlavně s našimi fanoušky.
Na co se tedy těšit?
NEMAsoutěž o 25 hodnotných cen v celkové hodnotě 250 000 Kč - včetně 1 SUPERceny!
V pondělí 16. července vypukne na Facebookovém profilu společnosti NEMA (www.facebook.com/nemaspol) velká soutěž o ceny v celkové hodnotě 250 000 Kč! Ta poběží po dobu následujících 25 týdnů až do pondělí 31. prosince 2018, kdy bude vyhlášen vítěz hlavní SUPERceny – slevy 150 000 Kč na dřevostavbu NEMA. Každý týden budeme rozdávat jednu cenu - např. zahradní pergolu, konstrukci na pískoviště, slevu 25 000 Kč na krov/vazník, sekačku, značkové batohy a spacáky, ale také například vstupenky do kina, předplatné časopisu nebo soudek piva. Prostě tak, aby si každý mohl vybrat to své.
A mluvíme-li o Facebooku, těšíme se, že během této doby přivítáme 2 500. fanouška naší Facebookové stránky. To jen aby té „dvacetpětky“ nebylo málo. ?
Den otevřené NEMY
V pátek 5. října 2018 otevřeme brány našich výrobních prostor v jihočeských Jílovicích a Olešnici. Zcela nezávazně se budou moci přijít podívat všichni, koho zajímá práce se dřevem, výroba (nejen střešních) dřevěných konstrukcí, prefabrikovaných montovaných dřevostaveb, všichni, kdo se chtějí jen na něco zeptat a obhlédnout naši výrobu, ale třeba si i sami něco vyzkoušet. Mezi Jílovicemi a Olešnicí budou fungovat svozy, zájemci tak o nic nepřijdou. Všichni, kteří k nám dorazí, se už teď mohou těšit na občerstvení a hlavně na komentované prohlídky, kterými bude provázet sám „pan šéf nemák“ Tomáš Nemrava, současný výrobní ředitel společnosti NEMA a syn zakladatele firmy Josefa Nemravy. Tedy člověk, který toho ví nejen o firmě a její historii, ale i o dřevostavbách a dřevě obecně asi nejvíc.
NEMA dárky – od nás pro vás
A protože by i NEMA jakožto oslavenec měla dostat nějaký dárek, připravujeme první vlastní katalog akčních dřevostaveb. Objeví se v něm 18 typů dřevostaveb, které vycházejí z konkrétních přání našich klientů, na základě přímých zkušeností s jejich projekty a jejich bydlením v nich. Proto věříme, že právě tento katalog může být velkým pomocníkem při hledání inspirace všem zájemcům o vlastní bydlení v dřevostavbě.
Dalším dárkem, který si (i vám) NEMA dá, je nový web. Věříme, že díky tomu našim fanouškům a zájemcům o bydlení ještě více přiblížíme naše produkty, vysvětlíme, proč zrovna ony patří na samou špičku v kvalitě a v čem jsou lepší oproti konkurenci.

Plánujeme ještě další a další vychytávky, akce i mnohá překvapení pro všechny, co nás sledují a fandí nám, nevyjímaje naše zaměstnance. Nyní nás velice těší zejména to, že jsme po celých 25 let mohli být u mnoha splněných přání ohledně bydlení a stavění. Že jsme si díky maximálně kvalitní práci a poctivému jednání se zákazníky i partnery vybudovali dobré jméno spolehlivé a velmi dobře hodnocené společnosti. Že právě projekty našich klientů nás často inspirovali při vymýšlení nových a ještě lepších způsobů realizace. Že jen díky tomu, že s námi chcete na svých projektech spolupracovat, můžeme zaměstnávat schopné pracanty a pomáhat dál těm, kteří pomoc potřebují – nejen v otázce bydlení.
Těšíme se na následujících 25 týdnů slavení a doufáme, že v tom nebudeme sami a připojí se k nám co nejvíce fanoušků. Třeba hned v pondělí 16. července při první soutěži na Facebookové stránce firmy.


Chci se s firmou spojit Aktuální info k výročí vždy zde

Chci dostat více informací

Potvrdit »