HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Nejoblíbenější bungalov 3kk v Česku pořídíte do 3 mil. na klíč

Není novinkou, že ceny stavebních pozemků raketově rostou. Mladé páry či menší rodiny proto často vyhledávají co nejmenší pozemky. Dnes vám představíme typ domu, který se na takový menší pozemek ideálně hodí. Je skromný, ale dispozičně dobře navržený. Podívejte se na půdorys i přesnou cenu domu.


Bungalov 3kk do 3 mil. na klíč
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Bydlení pro páry i tříčlenné rodiny

Tento typ skromného bungalovu s dispozicí 3+kk je vhodný pro 2–3členné domácnosti. Primárně je ovšem přizpůsoben spíše párům bez dětí, nicméně je možné provést individuální úpravy a v jeho dispozici vytvořit více místností. Dřevostavba je postavená sloupkovým konstrukčním systémem formou prefabrikace, tudíž je samotná výstavba provedena velmi rychle.

Důraz byl kladen na malou zastavěnou plochu

Rodinný dům je dispozičně velmi dobře řešený – s důrazem na využití každého metru podlahové plochy. Užitná plocha rodinného domu činí 58 m2, z čehož je pouze čtvrtina plochy věnována komunikačním a technickým prostorům v domě. Celková zastavěná plocha domu je pak 72 m2.

Oblíbený typový bungalov 3kk – popis půdorysu

Po vstupu do rodinného domu se ocitnete v předsíni. Odtud vedou dveře na menší chodbu, ze které se dále dostanete do všech ostatních místností. Po levé straně jsou navržené dva pokoje (ložnice a dětský pokoj). Naproti je větší koupelna spojená s WC. A po vaší pravé straně je hlavní obytná místnost do L se vstupem na terasu. Mezi obývacím pokojem a kuchyní je navržená jídelna. Oba prostory jsou tak skvěle odděleny.

Pokud jste si dům oblíbili, ale potřebovali byste větší prostor, potěší vás zpráva o tom, že je možné jej protáhnout do délky dle potřeby, případně upravit individuálně dispozici.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Prostorný bungalov 5+kk o užitné ploše 165 m2 má terasu i garáž. Známe jeho cenu

Každý šetří, kde se jen dá

A to především v otázce bydlení. Málokdo si při stěhování z městského bytu do vlastního domu uvědomuje zásadní věc. Ať už páry bez dětí nebo početnější rodiny, které si plánují a navrhují svoje budoucí bydlení, mají příliš velké oči. Najednou potřebují spoustu prostoru, šatny, několik koupelen, velký obývací pokoj, pracovny a pokoje pro hosty. Doposud je ve svém malém 2kk bytě nepotřebovali.

Až budete tedy přemýšlet, jestli váš obývací pokoj musí mít opravdu přes 40 m2, vzpomeňte si, jak vypadají malé garsonky ve větších městech. Mnohdy totiž bývá plocha běžného obývacího pokoje v rodinném domě větší, než celé bydlení rodin žijících v bytě ve městě.

Ve fotogalerii si prohlédněte podobné (již realizované) moderní bungalovy a třeba se jen inspirujte. Kouzelný domov jde vytvořit i s málem.

Cena rodinného domu 3+kk

Průměrná cena dřevostavby 3+kk s navrženou dispozicí o užitné ploše 58 m2 se pohybuje od 1.750.000,- Kč do 2.797.000,- Kč. Další podrobnosti o domě naleznete zde. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Důležité je také zmínit, že součástí ceny není základová deska.

Zaujal vás tento dům? Kompletní přehled zajímavých rodinných domů s dispozicí 3+kk najdete v katalogu domů.

Vydáno dne:
04.04.2024

Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

0

Bungalov 3+kk nabízí skromné bydlení pro mladý pár s dítětem nebo starší manžele

Bydlet rychle a za odpovídající cenu? Dejte na přízemní dům 3+kk. Podívejte se na již realizované projekty, půdorys i cenu domu v článku... Číst více →



Malé rodinné domy na klíč – výběr dostupných bungalovů 3+kk

Prohlédněte si TOP 7 bungalovů na klíč s dispozicí 3+kk a 3+1 a porovnejte jejich ceny i dispozice. Který se vám zamlouvá nejvíce?.. Číst více →



Bungalov na klíč za 3 miliony. Co všechno je zahrnuto v ceně?

Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám moderní dům s dispozicí 3+kk. Prohlédněte si jeho prakticky řešený půdorys... Číst více →



Rodinný dům 4kk se základovou deskou v ceně? Výhodné řešení zaujalo veřejnost

V tomto případě je konečná cena opravdu konečnou cenou. Nebo se vám alespoň rozpočet na výstavbu nenavýší o půl milionu, který byste museli investovat do základové desky. Z moderního bungalovu se tak stává cenově dostupné bydlení pro čtyřčlennou rodinu... Číst více →



Nafukovací bungalov od velikosti 2kk až po 4kk oslovil veřejnost příznivou cenou

Je oblíbený nejen svým tvarem do L, zastřešenou terasou nebo odhalenými trámy v interiéru, ale především příznivou cenou, na kterou dosáhnou i mladé páry... Číst více →