HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Rodinný bungalov lze pořídit už od 1 050 000 Kč – aktuální cena duben 2024

Není to hacienda a není to ani malý mobilní domek. Ideální dispozice, prostorné pokoje, výhledy na všechny světové strany, dřevěný přístřešek a vytápěcí systém v ceně domu. Přízemní bungalov si už získal přízeň mnoha menších rodin. Podívejte se na půdorys, fotografie z realizace typového projektu i výpis položek, které jsou součástí ceny ve variantě na klíč.


Bungalov 3kk
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

O menší domy je v současnosti velký zájem

Rodinný bungalov je menší velikosti. A přesně o takové typy je v současné době velký zájem. I přes svou velikost bude díky chytře vyřešené dispozici dobře sloužit svému majiteli. Užitná plocha domu činí dostačujících 66 m2, ze kterých zaujímá téměř polovinu prostoru obývací pokoj spojený s jídelnou. Nahlédněte do fotogalerie na již realizované projekty tohoto typového domu.

Ekonomické řešení pro tříčlennou rodinu

Jednopodlažní rodinný dům se sedlovou střechou je ekonomickou variantou pro maximálně 3člennou rodinu s minimálními provozními náklady. Oblíbený je také u starších párů. Lze jej použít na menší parcely, případně jako dům pro rekreaci.

Jak je navržená dispozice domu?

Při vstupu do rodinného domu se ocitnete v protáhlé chodbě do L. Nevěste hlavu, ihned za vstupními dveřmi je navržený prostor pro vestavěnou skříň s úložným prostorem. Po levé straně je situovaná technická místnost, naproti které je hned vstup do dětského pokoje. Vedle něj je ložnice, dále samostatné WC a koupelna. Na konci chodby (v levém křídle) je velký obytný prostor (kuchyně, jídelna, obývací pokoj) se vstupem na venkovní terasu.

Je libo difuzně otevřenou nebo uzavřenou konstrukci?

Zpravidla u každé dřevostavby má stavebník možnost zvolit si konstrukci dřevostavby. Na výběr má difuzně uzavřený systém a difuzně otevřený systém. U aktuálního typového domu tomu není jinak. Podívejte se na skladby těchto konstrukcí ve fotogalerii:

Cena bungalovu 3+kk

Průměrná cena dřevostavby 3+kk s navrženou dispozicí o užitné ploše 66 m2 se pohybuje od 1.050.000,- Kč do 2.850.000,- Kč. Další podrobnosti o domě nalezete zde. Uvedená cena je včetně DPH. Důležité je také zmínit, že součástí ceny není základová deska.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Prostorný bungalov 5+kk o užitné ploše 165 m2 má terasu i garáž. Známe jeho cenu

Co všechno je součástí ceny domu na klíč?

  • Konstrukce podlahy (210 mm) včetně podlahové krytiny,
  • obklady stěn v koupelně a WC,
  • vodoinstalace (rozvody, sanita, příslušenství),
  • veškeré elektroinstalace i s příslušenstvím,
  • vytápění (různé kombinace systémů),
  • vnitřní dveře,
  • malířské práce,
  • kuchyně.

Zaujal vás tento dům? Kompletní přehled zajímavých rodinných domů s dispozicí 3+kk najdete v katalogu domů.

Vydáno dne:
10.04.2024

Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

3

Využitím slámy při stavbě domu se Eva s Lukášem vešli do 3 milionů

Mladý pár si po příjezdu z Kostariky nechal postavit 100% eko dům na Vysočině za 3 miliony... Číst více →



Stále hledáte cenově dostupné bydlení? Víme o typovém domě pro čtyřčlennou rodinu

Plánujete začít stavět vlastní dům a hledáte kvalitu, cenu a především inspiraci? Prohlédněte si oblíbený typový dům s dispozicí 4+kk... Číst více →



Mimořádný bungalov 4+1 s garáží je na míru mladé rodině. Bydlete už do půl roku

Plánujete začít stavět vlastní dům a hledáte kvalitu, dobrou cenu a inspiraci pro uspořádání půdorysu? Prohlédněte si oblíbený typový dům s dispozicí 4+1 (s garáží)... Číst více →



Prostorný dům (3+kk) je lákadlem pro starší páry a menší rodiny. Má velkou spíž a solidní cenu

Moderní bungalov může stát i na menších pozemcích, jelikož vyniká skromnou zastavěnou plochou. A nejen na koupi pozemku lze ušetřit. Cena domu na klíč láká potenciální zájemce... Číst více →