HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Rodinné domy – dřevostavby

Díky velké oblibě dřevostaveb vyrůstají v Česku i po světě rodinné domy a rekreační stavby ze dřeva, které jsou krásné i pozoruhodné. Přiblížíme vám ty nejzajímavější stavby, které byly na bázi dřeva postaveny. Vydejte se s Dřevostavitelem za poznáním úchvatné architektury a rozmanitosti dřevostaveb a inspirujte se pro vlastní bydlení.


Zaplatili poslední nájem a druhý den bydleli v novém domě. Manželé našli cestu, jak ušetřit
Postavili si menší bungalov (88,7 m2) kousek za Prahou a aby ušetřili, domluvili se s firmou na částečném dokončení domu svépomocí. Stavební společnost jim vyšla vstříc, a oni si tak nemuseli lámat hlavu s tím, aby utáhli nájem pražského bytu a spláceli hypotéky najednou.

Milionáři z USA už to pochopili, domy staví novou metodou. Nahlédli jsme dovnitř
Rychlejší, levnější, vkusnější a praktičtější. Lidé v zahraničí staví rodinné domy metodou, která většině Čechů není blízká.

Vsadili na jistotu, postavili si nejoblíbenější bungalov v Česku. Nahlédli jsme dovnitř
Manželé našli typový dům, který odpovídal jejich požadavkům. Vymysleli si i skvělé řešení, jak rodinný bungalov dotáhnout k dokonalosti. I když však splnili veškeré regulativy obce, museli se s těmito změnami rozloučit.

„Čau Bille, nemáš vajíčka?“ Miliardář Jeff Bezos bydlí v dřevostavbě vedle Billa Gatese
Jeden z nejbohatších lidí světa vlastní dřevostavbu, která se dá nazvat skutečným sídlem miliardářů. Stála 1,3 miliardy.

Nejbohatší zpěvačka světa žije v nadupané dřevostavbě za 220 milionů. Jedná se o nejskromnější z jejích domů
Nejbohatší zpěvačka světa vlastní sídlo v tudorovském stylu. Je v kontaktu s hollywoodskou smetánkou a zároveň poskytuje soukromí.

Rodina si pořídila třístranný krb. Dokáže vytopit celý dům i novou přístavbu
Z malého rodinného domu udělali majitelé rázem stylovou rezidenci. Samotná přístavba by však na vzhledu interiéru eleganci nepřidala. Zásluhu v tomto případě manželé připisují krbu s třístranným prosklením.

Ceny stavebních pozemků přiměly mladý pár stavět na skále. Rozhodnutí však nelitují
Dostupnost stavebních pozemků se bude v následujících letech snižovat. Velké parcely nebudou pro střední třídu finančně dostupné a k mání budou pouze ty menší nebo ty s nestabilním podložím. Jak se s tímto problémem popral mladý pár zapálených designérů?

Hvězda z filmu Avatar vsadila na dřevostavbu. Dům v pralese rozhodně nečekejte
Představitelka princezny z Avatara vlastní dřevostavbu v Beverly Hills. Ta má pět ložnic, sedm koupelen, hernu, tenisový kurt i vířivku.

Slavná Scarlett Johansson koupila legendární dřevostavbu v tajném místě Hollywoodu
Slavná herečka Scarlett Johansson bydlí v tajné čtvrti newyorského Hollywoodu. V domě, který navrhl slavný architekt z USA.

Přes původní zákaz úřadu postavil pan Jaroslav rodinný dům o 2 mil. levněji
S partnerkou Veronikou a osmiletým synem si prošli náročnými časy, aby se jim mohl splnit velký sen. Jak to dopadlo?

Jim Carrey nechal veřejnost nakouknout do své okázalé dřevostavby s vodopádem
Dům Jima Carreyho je galerií, kinem i fitkem. Herec si na luxusním ranči nechal zavést systém, který si můžete pořídit i do svého bydlení.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů