HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Život v dřevostavbě

Přečetli jste o dřevostavbách spoustu informací, ale stále jste nenašli odpověď na tu nejdůležitější otázku – Jak se v dřevostavbě vlastně žije? Jaký je rozdíl oproti zděné stavbě? Následující příspěvky jsou rozhovory s lidmi, kteří již v dřevostavbě žijí a kteří se o tuto zkušenost s vámi touto formou mohou podělit.


O stavbě domu rozhodla cena, říká majitelka moderní dřevostavby u Písku
Mladý pár si postavil moderní bungalov o dispozici 4+kk u Písku. Přečtěte si, jaké komplikace je od začátku provázely a jak si s nimi poradili.

Video: Dřevostavba manželského páru byla postavena v rekordním čase
Zděný dům, nebo dřevostavbu? Manželský pár neměl zprvu jasno. Co je posléze přesvědčilo?

Mladá rodina bydlí ve vzorovém domě blízko Prahy. V čem jim dispozice 5+kk tolik vyhovuje?
Kateřina a Kamil si nechali postavit blízko Prahy hezký patrový domek s dispozicí 5+kk. Co bylo při plánování jejich domu unikátní? S čím jsou nejvíce spokojení a co by dnes naopak udělali jinak?

Honza si nechal postavit hezký bungalov 4+kk ve své rodné vesnici u Jihlavy
Prohlédněte si typový bungalov 4+kk postavený nedaleko Jihlavy. Proč se majitel, pan Honza, rozhodl pro dřevostavbu a jak jeho dům vypadá?

Dřevostavba u Berouna postavená na míru pro rodinu s netradičními koníčky
Mladá a sympatická rodina se rozhodla přestěhovat z bytu v Praze do vlastního domečku. Mají několik netradičních koníčků a návrh svého domu tomu maximálně přizpůsobili. Jak vypadá?

Michaela: Místo bytu máme dřevostavbu, vyšlo nás to levněji, máme klid a zahradu
Přečtěte si rozhovor s paní Michaelou, která spolu s rodinou vyměnila byt za dřevostavbu a nám prozradila, jaké komplikace museli řešit.

Šatna jako v hollywoodském filmu a bazén se slanou vodou: dokonalá dřevostavba Ivany a Petry
Ivana a Petra si postavily krásnou patrovou dřevostavbu u Příbrami. Přečtěte si zajímavý rozhovor a prohlédněte si bohatou fotogalerii.

Dřevostavba, která prověřila manželství – jeden dům, dvě křídla, tři terasy
Monika a Jiří promítli do domu kus své duše. Prohlédněte si jejich krásnou dřevostavbu u Olomouce, kterou si nechali postavit na pozemku se vzrostlými stromy. S čím jsou nejvíce spokojení a co by dnes udělali jinak?

Dřevostavba s netradiční dispozicí – virtuální 360° prohlídka
Jak se žije v moderní dřevostavbě s netradiční dispozicí? Proč si ji nechali majitelé navrhnout právě takto a jak jsou spokojení? Prohlédněte si tuto dřevostavbu společně s námi, a to ze všech úhlů pohledu.

Dřevostavba podle typového projektu – virtuální návštěva s 360° videem
Navštivte s námi dřevostavbu s difuzně otevřenou skladbou stěny, kterou si majitelé nechali postalit v okolí Prahy. Pomocí 360° kamery se můžete rozhlédnout do celého prostoru. Zkuste to!

Pavel a Mirka postavili roubenku z borovice. Ukrývá opravdový klenot
Pavel a Mirka si postavili roubenku nedaleko Brna. Zvolili dřevo borovice a spoustu věcí si dělali svépomocí. Jaký klenot se ukrývá uvnitř jejich domu?

Rodinný dům, který je z 85 % soběstačný
Vždy jste toužili po jedinečném domě? Prohlédněte si pasivní dřevostavbu, která je jiná než všechny ostatní: efektivní, šetrná, krásná i nezávislá.

Aleš a Lucia: Postavili jsme si rodinný dům u Zlína se sadem a výhledem
Postavili si jednoduchý rodinný dům s krásnými výhledy, velkou zahradou a vlastním sadem. Podívejte se, jak jak si Aleš a Lucia žijí na Zlínsku.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů