HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Tisková zpráva firmy NEMA Dřevostavby s.r.o.

Společnost NEMA roste a rozšiřuje se na Moravu

Díky stále vzrůstajícímu zájmu o dřevostavby Nema, čeká firmu v nejbližších pár letech několik pořádných změn. Pojďte se podívat na některé z nich.
Už nyní projektanti firmy připravují rozsáhlé stavební úpravy stávající haly v Jílovicích, kde probíhá výroba panelů na dřevostavby. Nový prostor nabídne dvojnásobek čtverečních metrů, na kterých budou vznikat nové domy. A že jich bude. Nově se tak výrobní kapacita zvýší až na 150 dřevostaveb za rok!
A protože více práce si žádá nejen více prostoru, ale také více výrobních prostředků, pánové ve firmě si v těchto dnech vybírají nováčka, který za rok přibyde mezi technické pomocníky firmy. Přesný typ nového stroje je ještě tajemstvím, ale už teď se ví, že tato mašina bude něco jako nejmodernější stroj, jaký kdy český dřevozpracující průmysl viděl. Jistě chápete, že všichni ve firmě jsou už nyní natěšeni jako malí kluci.
Nic z toho by však nebylo a ani nemohlo jít bez zaměstnanců společnosti. Aby se jim zpříjemnil čas strávený v práci, vedoucí pracovníci vymýšlí, projektanti kreslí a výsledkem bude nová administrativní budova. Stát by měla do dvou let v Olešnici a vejdou se do ní kanceláře, veškeré zázemí pro pracovníky a také školící místnost využívaná na školení prováděná společností NEMA (školení na montáž dřevostaveb a gradovaných vazníků, které NEMA vyrábí jako jediná v ČR). Na náhledy se můžete podívat na odkazované stránce nebo na Facebookové stránce firmy.
Zbývá otázka, jak všechny ty nové dřevostavby vyrobené v nových halách, za pomoci nových strojů a pod rukama nejlepších pracovníků, dostat k těm nejdůležitějším – k zákazníkům. Obchodní zástupci NEMY přivítají každého zájemce v kanceláři v Jílovicích, Táboře, Brandýse nad Labem a Plzni. Aby ale firma mohla zajistit stejný komfort i zájemcům o nové bydlení v dřevostavbách NEMA na Moravě, nově se otevřela kancelář též ve Znojmě. Zájemci tak mohou kontaktovat právě „toho svého" obchodního zástupce, který jim o dřevostavbách NEMA řekne vše, co chtějí a potřebují vědět.


Chci se s firmou spojit www.nema.cz

Chci dostat více informací

Potvrdit »