HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Typové domy

Hlavní výhoda typových domů spočívá v tom, že jsou levnější, rychle postavené a mají skvěle promyšlený půdorys, který vyhovuje většině rodin a běžnému chodu domácnosti. Velikosti i umístění místností jsou optimalizované pro jejich účel a zároveň se myslí i na finanční stránku věci. Typové domy tak můžou být skvělým praktickým i ekonomickým řešením nového bydlení. Vyberte si z některých oblíbených českých typových dřevostaveb. Porovnejte si jejich půdorysy i ceny a prohlédněte si pro inspiraci, jak vypadají už hotové a zrealizované domy.

Dům v Česku, který nenachází konkurenci. Luxusní dřevostavba ohromila svou dispozicí a cenou nejednu rodinu
Většina typových domů se v České republice liší pouze malými úpravami dispozice a samozřejmě cenou. V článku najdete fotky, půdorys i cenu, jejíž výše překvapila mnoho zájemců.

Nová cena moderního bungalovu zaujala veřejnost. Aktuálně pořídí dům na klíč do 2,9 mil. korun
Dnešní typový dům zaujímá menší zastavěnou plochu, a proto je možná jeho realizace i na menších stavebních parcelách. Podívejte se v článku, co všechno projekt za 2 852 000 korun nabízí.

Rodinný bungalov 4kk za 3,5 mil. na klíč. Obrovská terasa nadchla už mnoho rodin v Česku
Mezi hlavní impulzy, které vedou rodiny ke stavbě domu, patří soukromí, velká zahrada a trávení volných chvil na vlastní terase. A právě na velikosti terasy dnešního rodinného domu projektanti nešetřili. Podívejte se na vícero fotek pořízených ze zahrady rodinného domu.

Rodinný dům (135 m2) postavíte od 3 mil. Promyšleným návrhem navíc ušetříte statisíce za stavební parcelu
Nespornou výhodou patrových domů je skutečnost, že můžete stavět do výšky. Tento benefit oceníte zejména ve chvíli, kdy nebudete muset platit vysoké částky za stavební pozemek.

Typový bungalov 4kk pořídí rodiny od 2 mil. korun. Dvě koupelny, šatna, spíž i terasa jsou součástí návrhu
V dnešní době není pravidlem, že v každém návrhu rodinného domu narazíte na místnosti, jako je spíž, šatna nebo druhá koupelna. Dnešní bungalov zaujímá standardní užitnou plochu, díky čemuž je cenově dostupný i pro mladé rodiny. A díky chytře řešené dispozici získají majitelé právě zmíněné místnosti navíc.

Za 3,5 mil. na klíč. Nový bungalov konečně umožní bydlení mladým rodinám
V jednoduchosti je krása a při stavbě rodinného domu to v dnešní době platí dvojnásob. Alespoň u mladých rodin, které si ve velkém oblíbily bungalovy do obdélníkového tvaru s bílou fasádou a antracitovou střechou.

Jeden z nejlevnějších patrových domů se těší velkému zájmu. Užitná plocha 104 m2 vyhovuje i mladým rodinám
Uvnitř je propojená kuchyně s jídelnou a obývákem tak, aby se majitelé navzájem nerušili. Schodišťový prostor je chytře navržen v soukromé hale a celé první patro je věnováno třem ložnicím a velké koupelně. Nemluvě o krásných výhledech do zahrady a dvou moderních HS portálech vedoucích na venkovní terasu.

Nový typový dům (135 m2) pořídí rodiny do 4,5 mil. včetně DPH. Zájemců o moderní projekt stále přibývá
Najdete tam čtyři ložnice, prosvětlený obývací pokoj a moderní kuchyni do U s výhledy do zahrady skrze prosklenou stěnu dřevostavby. Cena 4,5 mil. (s DPH) je jen třešničkou na tomto výborném dortu.

Nový typový bungalov do L se staví ve velkém po celém Česku. Rodiny zaujala základová deska v ceně
Fotky z již postaveného typového domu najdete hned v následujícím odstavci, tak neváhejte tento žádaný dům prozkoumat zevnitř i zvenčí.

Na trhu je nový rodinný dům na patro (163 m2). Ocení ho především rodiny s nadanými dětmi
U některých rodinných domů se na dětské pokoje trochu zapomíná a navrhují se s minimálními rozměry (s plochou obvykle kolem 10 m2). Nový rodinný dům na patro je zcela jiný. Tady jsou děti na prvním místě.

Bungalov 4kk s otevřeným krovem je novinkou roku 2024. Cena na klíč příjemně překvapila již mnoho rodin
Uvnitř domu jsou navržené tři ložnice, prosvětlený obývací pokoj a moderní kuchyně do L s výhledy do zahrady skrze prosklený štít dřevostavby. Nemluvě o úžasné atmosféře, kterou dokáže vykouzlit otevřený krov v obýváku.

Nový dům pro seniory i tříčlennou rodinu do 3 mil. korun – jeho úklid máte hotový za 2 hodiny
Pro jednoho příliš malý dům, pro druhého výhra v loterii. Pokud preferujete menší, útulné bydlení, které je zároveň nenáročné na úklid a další péči, našli jste ho.

Šance pro mladé rodiny – středně velký bungalov pořídí nově za 3,7 mil. na klíč (se vším všudy)
V dnešním článku vám představíme cenově dostupný rodinný dům, který za necelé 4 mil. korun postavíte do fáze na klíč. Stejně tak vám poradíme s cenově nejvýhodnějším vytápěcím systémem a podělíme se o několik praktických „vylepšováků“.

Moderní rodinný dům na klíč (5kk) pro velkou rodinu se vejde i na malý pozemek. Cena začíná na 2,5 mil.
Vsadilo na něj už mnoho rodin, a proto najdete v článku i fotky realizovaných domů po České republice, půdorys i aktuální cenu.

Bungalov 4kk s krytou terasou a spíží se zařadil mezi nejpopulárnější bungalovy. Zjistili jsme jeho cenu
Součástí návrhu bungalovu je také prostorná předsíň, oddělená klidová (spací) část, zastřešená venkovní terasa a spíž, kterou budete mít během vaření hned při ruce.




další články »


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů