HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Typové domy

Hlavní výhoda typových domů spočívá v tom, že jsou levnější, rychle postavené a mají skvěle promyšlený půdorys, který vyhovuje většině rodin a běžnému chodu domácnosti. Velikosti i umístění místností jsou optimalizované pro jejich účel a zároveň se myslí i na finanční stránku věci. Typové domy tak můžou být skvělým praktickým i ekonomickým řešením nového bydlení. Vyberte si z některých oblíbených českých typových dřevostaveb. Porovnejte si jejich půdorysy i ceny a prohlédněte si pro inspiraci, jak vypadají už hotové a zrealizované domy.

Nový dům pro seniory i tříčlennou rodinu do 3 mil. korun – jeho úklid máte hotový za 2 hodiny
Pro jednoho příliš malý dům, pro druhého výhra v loterii. Pokud preferujete menší, útulné bydlení, které je zároveň nenáročné na úklid a další péči, našli jste ho.

Šance pro mladé rodiny – středně velký bungalov pořídí nově za 3,7 mil. na klíč (se vším všudy)
V dnešním článku vám představíme cenově dostupný rodinný dům, který za necelé 4 mil. korun postavíte do fáze na klíč. Stejně tak vám poradíme s cenově nejvýhodnějším vytápěcím systémem a podělíme se o několik praktických „vylepšováků“.

Moderní rodinný dům na klíč (5kk) pro velkou rodinu se vejde i na malý pozemek. Cena začíná na 2,5 mil.
Vsadilo na něj už mnoho rodin, a proto najdete v článku i fotky realizovaných domů po České republice, půdorys i aktuální cenu.

Bungalov 4kk s krytou terasou a spíží se zařadil mezi nejpopulárnější bungalovy. Zjistili jsme jeho cenu
Součástí návrhu bungalovu je také prostorná předsíň, oddělená klidová (spací) část, zastřešená venkovní terasa a spíž, kterou budete mít během vaření hned při ruce.

Dům 3kk s terasou, spíží i šatnou překvapil veřejnost velmi přívětivou cenou. Dispozici lze zvětšit i na 4kk
Kdo by dnes nechtěl rodinný dům, obzvláště pak, když ho lze pořídit od 2 mil. korun? Nový bungalov na klíč se dostává do popředí nejen díky příznivé ceně, ale také díky chytře řešené dispozici.

Cena šla dolů. Moderní rodinný dům na klíč pořídíte nově od letošního roku za 4,3 mil.
Vaší pozornosti by jistě neměla uniknout nová dřevostavba, která se v posledních týdnech dostává do popředí díky své snížené ceně. Vše ostatní ale zůstalo při starém.

Dům na důchod – 14 nejoblíbenějších typových projektů od českých firem (půdorys i cena)
Stěhování ve vyšším věku dnes není ničím neobvyklým. Odrostlé děti opustí rodné hnízdo a najednou je velký rodinný dům poloprázdný. A rozhodně neodpovídá skutečným potřebám zralého páru.

První dojem z nového bungalovu klame. Zvenku nenápadný, ze zahrady překvapí luxusem
Převážně u početnějších rodin se stává, že je soukromí každého z jejich členů ochuzené, protože velké domy vyžadují i velké investice, které si dnes málokdo může dovolit. A přesně pro takové případy je ideální nový atriový dům s užitnou plochou až 141 m2.

Senioři odmítají žít v domově důchodců. Zaujal je bungalov (119 m2) na stáří, kde mohou bydlet plnohodnotně jako doposud
Dnes se podíváme pod pokličku moderního bungalovu, který je jako stvořený pro manželský pár v nejlepším věku. A to jak dispozičně a vzhledově, tak i cenově.

Prosklený štít moderní dřevostavby (4+kk) vytápí rodině celý vnitřek. Náklady za energie jsou v zimě minimální
Proč se upínat ke klasickému bílému bungalovu s černou střechou a francouzskými okny do zahrady, když můžete mít tento dům za stejnou cenu?

V Česku byl postaven nový bungalov. Jeho cena na klíč se rozkřikla a zájemců o něj stále přibývá
Uvnitř tohoto domu se neplýtvá prostorem a každý centimetr užitné plochy je geniálně využitý. Pojďme se podívat dovnitř a zjistit cenu domu.

Stylově řešená dispozice bungalovu (4kk) přesvědčila desítky rodin. Na jeho cenu dosáhne i střední třída
Noví majitelé byli vždy uchváceni dvěma terasami, které tento typový dům nabízí. Na jednu z nich se dostanete z ložnice, dětského pokoje a velkého obýváku propojeného s kuchyní a jídelnou ve středu rodinného domu.

Bungalov do U (4kk) si zamilovaly mladé rodiny. Mají soukromí i bez plotu
Jakmile majitelé obdrží povolení k užívání stavby (dříve kolaudaci), nezbude jim dostatečný obnos peněz pro realizaci plotu. Kvůli tomu vidí do jejich zahrady každý kolemjdoucí a soukromí zmizí lusknutím prstu.

Bungalov do L (5kk) je čím dál oblíbenější u mladých rodin. Lákavá je i možnost bydlet do 4 měsíců
Nadčasový bungalov o rozměrech 13,25 x 13,25 metrů je navržený do praktického tvaru písmene L s částečně zastřešenými venkovními plochami. Prohlédněte si dispozici dřevostavby v článku.

Rodinný bungalov lze pořídit už od 1 050 000 Kč – aktuální cena duben 2024
Přízemní bungalov si už získal přízeň mnoha rodin a v tomto trendu pokračuje i nadále. Půdorys, fotografie z realizace typového projektu i výpis položek, které jsou součástí ceny ve variantě na klíč, naleznete hned v následujících odstavcích.




další články »


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů