HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Vybavení a interiéry dřevostaveb

Souvisí s dřevostavbami nějaké speciální interiérové či technické vybavení, které je odlišné od zděných staveb? Vyžaduje dřevostavba speciální zacházení ze strany uživatelů? Na tyto a mnoho dalších otázek dostanete odpověď v následujících článcích. Poradíme vám, která technická zařízení jsou do dřevostaveb vhodná a korespondují s jejich filozofií. A nabídneme vám informace i spoustu inspirace ohledně vybavení do interiéru dřevěných staveb – podlahy, dveře, okna, schodiště, výmalba, kuchyně, vany, obklady, nábytek a spoustu dalšího.


KVÍZ: Realita nebo umělá inteligence? Dokážete poznat, zda jsou interiéry na fotografiích skutečné?
Připravili jsme si pro vás směs reálných a fiktivních fotografií. Zkuste si otestovat svůj postřeh a zjistěte, jak dobře dokážete rozpoznat, co je reálné a co bylo vytvořeno pomocí umělé inteligence.

Češi a podzimní výzdoba – fotografie z domácností, které sezónu nepodcenily
Neutrální barvy, levné dekorace a DIY postupy jsou hitem letošního podzimu. V článku se tak dozvíte, jak si vyrobit podzimní věnec podle Zuzky, jejíž profil na sociálních sítích navštěvují desetitisíce lidí denně, nebo pár užitečných rad od umělé inteligence.

Některá IKEA světla umí prozradit zlodějům, že jste delší dobu mimo domov
Vrátíte se domů zrelaxovaní z příjemné dovolené a doma vás čeká překvapení v podobě vylomených dveří a vyrabovaného bytu nebo domu.

„Velký byt jsem si nemohla dovolit,“ přiznává Jana. Vymyslela, jak zařídit luxusní bydlení i v malém prostoru
Pokud bydlíte v garsonce nebo bytě 1+1, nemusíte hned ztrácet naději. I takto malé byty se dají plnohodnotně vybavit. Stačí jen vědět, jak na to. Přinášíme vám tipy a fotogalerii plnou inspirace.

KVÍZ: Senioři vs. mladí. Poznáte, jaká generace bydlí v domácnostech na fotografiích?
Starší generace a mládež jsou v mnoha ohledech naprosté protiklady. Neliší se pouze oblékáním, mluvou nebo životními zkušenostmi, ale také bydlením.

IKEA nabízí chytré osvětlení. Jeho nedostatky však mohou přinést velké zklamání
Chytrá domácnost je nejen hudbou budoucnosti, ale i reálnou přítomností mnoha moderně uvažujících lidí.

Vytvořila si sama luxusní vizualizace a neplatila ani korunu. Katka si tak zařídila celý dům pár kliknutími myší
Katka si chtěla zařídit nový rodinný dům, který si s přítelem staví, ale vyhodit tisíce za pár vizualizací zavrhla. Našla však způsob, jak si vizualizace kuchyně, obýváku, ložnice, předsíně i koupelny vytvořit sama.

KVÍZ: Poznáte boho styl od vintage? Všechny odpovědi neznal ani zkušený designér
Jen zlomek lidí dokáže správně přiřadit fotku z interiéru ke správnému stylu bydlení. Rozpoznat industriální styl od provensálského je jedna věc, ale najít odlišnosti mezi provensálským a vintage stylem, to už je vyšší dívčí. Pusťme se do toho.

Moderní kuchyně, na které nemáte. Podívejte se alespoň na fotky
Dnes vám prozradíme, co dělá kuchyni luxusní, a vy tak budete vědět, na co při návrhu myslet, abyste měli moderní kuchyni co možná nejdéle, protože jak jistě víte, trendy se mění.

Perlátor stojí pár korun, ale ušetřit s ním můžete i tisíce korun za rok
Lidé složitě přemýšlí, na čem by se dalo ušetřit, ale snadná a lehce dostupná řešení často zcela opomíjí. A to i když je mají přímo pod nosem. Jedním z těchto řešení je i takzvaný perlátor.

Bydlení mužů a žen je nesrovnatelné. Jak by vypadaly domy, které by navrhoval(a) jen on či ona
Rozdíly mezi bydlením mužů a žen jsou často předmětem debat a úvah. Jak si interiér svého budoucího domova představuje ona a jak naopak on? Na velké rozdíly jsme poukázali v dnešním článku.

„Šedá se dřevem už není moderní,“ vysvětluje odborník. Prozradil jednoduchou kombinaci, která udělá koupelnu luxusní
Prozradil, jakou zásadní chybu dělají investoři u návrhu walk-in sprchy nebo v jaké koupelně je samostatně stojící vana katastrofou. Mimo to se vyjádřil i k letošnímu trendu vestavěného záchodu ve sprše a upozornil na hit letošního a loňského roku – černé baterie.

Klára si spočítala, na kolik ji vyjde jedno vysávání. Pořídila si variantu, která je trojnásobně levnější
Robotický vysavač umožňuje dát si při úklidu šlofíka nebo vysávat z výletu. Jak vybrat ten pravý a jaká je jeho spotřeba v porovnání s klasickým vysáváním?

Detektor kouře spouštěl sirénu ve 4 ráno. Zoufalý majitel jej vyhodil
Budíček, jaký asi nechcete zažít. Aktivovaný požární hlásič v domě ze sebe umí vydat takové decibely, že lidem v jeho dosahu ještě pěkných pár minut po jeho zkrocení píská v uších.

Pračky tančící po koupelně a sporáky s plynovou bombou. Spotřebiče z dob socialismu dnes budí úsměv na tváři
Připomeňte si prostřednictvím fotografií spotřebiče, které jste využívali za socialismu, a napište nám, které z nich byly skvělým pomocníkem a na které se nevyplatí ani vzpomínat.




další články »


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů