HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
OSTATNÍ ▸

Jádro pečeného jedlého kaštanu rozlomené na poloviny

Zavřít galerii

Pokračujte ve čtení níže ↓

Oblíbenou pochoutkou těchto dní jsou již tradičně jedlé kaštany. Lidé je buď sbírají u stromů, které mají předem vyhlédnuté, nebo si je kupují v obchodě. Nejčastějším způsobem přípravy tohoto pokrmu, který milují zejména děti, je pak jejich pečení v troubě. Poté, co jsme se vrátili z lesa s plným košem kaštanů, je s radostí hned naložíme na pekáč a šup s nimi do trouby. Co ale může následovat si mnozí neumí ani představit.

P.S. Líbil se vám článek? Využijte možnost bezplatného přístupu k dalším kvalitním článkům, které pro vás připravujeme. Jednoduše klikněte zde a následně potvrďte tlačítkem Přidat.


Zobrazit článek →


Photocredit: Jiří R. (se souhlasem)

číst více