HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Které dřevo je nejlepší?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Ivanka
(nepřihlášený)
01. 01. 2024 v 19:40

Hlavně to udělejte tak ať k vám často nemusí chodit třeba odkaz zámečník z prahy 1. Já to v těch vilách tolikrát viděla že ti lidé si prostě klíče neberou. Na co jako v průběhu roku myslí? TO teda nevím a asi ani vědět nechci, bych se zase naštvala.

Hodnocení příspěvku:

00

Lada
(nepřihlášený)
28. 08. 2023 v 18:36

Kéž bychom už měli peníze na to aby nám odkaz mohli postavit vlastní dřevěný domeček. Já se na to bydlení ve vlastním tak neskutečně moc těším že si už opravdu nemohu pomoct. Nechci už nikomu platit nájem, chci být sám vlastním pánem jak to říká mnoho Čechů.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

Věra Heřmánková
(nepřihlášený)
04. 06. 2015 ve 12:36

Dobrý den, dovolím si oponovat větě: "O tom, jestli dřevo plave, rozhoduje jeho hmotnost, a hmotnost dřeva určuje zejména jeho hustota." Pokud budete mít trám ze smrkového dřeva o hmotnosti například 10 kg, tak bude 100% plavat. O tom jestli dřevo plave rozhoduje jeho hustota. A o hmotnosti dřeva rozhoduje jeho hustota a rozměry.

Hodnocení příspěvku:

13-3


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE