HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Korková podlaha: Přírodní krytina, která odolává vlhkosti

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

spy
(nepřihlášený)
08. 03. 2016 v 7:53

zdravím..dostal jsem zakázku na korek do kuchyně kde již ctverce jsou a drží velmi pevnē.přemýšlím o vlepení na předešlou podlahu..vyrábí se ctverce 30x30 samolepicí?

Hodnocení příspěvku:

7-4

V.Kolek
(nepřihlášený)
29. 11. 2015 ve 13:35

Po pročtení mnoho diskuzích a vzájemných diskuzích, jsme do naší dřevostavby vybrali jako primární krytinu právě korkové podlahy. Čám více se blížil konec stavby, tím více jsem se díval na ekologičnost a zdravé bydlení. Korek není pouze v koupelně, vstupní chodbě a technické místnosti. Klady z provozu - teplá,tichá a příjemné krytina, je to bomba. Navíc vím, že nedýcháme nějaké jedy. Vybírali jsme krytiny vyrobené v Německu a Portugalsku. Vše je formou plovoucích podlah. Nikoliv lepené. Jejich jednoznačnou nevýhodou je ale menší odolnost. Dospělý člověk si dává pozor, horší to je s malými dětmi. Padající kovová autíčka, nebo hračky s ostřejšími hranami dělají v korku malé dírky. Když se na to dívám zpětně, rozhodnutí nelituji a věřím že další krytiny si vybereme opět korek.

Hodnocení příspěvku:

8-4


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE