HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Okrasná zahrada: Jak ji založit a vybrat správné rostliny?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Ivanka
(nepřihlášený)
22. 03. 2024 ve 22:00

Máte určitě pravdu v tom že jakmile si člověk chce udělat hezké místo na zahradě tak do toho z logického důvodu musí investovat nějaké peníze. Mě by třeba dříve ani nenapadlo někam umisťovat k nám odkaz neviditelné obrubníky, ale to je prostě tak nějak přirozené najednou.

Hodnocení příspěvku:

00

Věra
(nepřihlášený)
30. 09. 2023 v 17:24

Budeme si teď na zahradě zase muset vyměnit odkaz plastové jezírko. Radost z toho teda pravda moc nemám, ale tak co se dá dělat. Je pravdou že hodně věcí se prostě musí změnit. Je toho na zahradě moc, jen co je pravda. A kdo se chce nadřít? Hlaste se.

Hodnocení příspěvku:

00

Klárka
(nepřihlášený)
21. 09. 2023 v 9:55

U nás na zahradě se nedařilo delší dobu udělat nějaký hezký trávník a tak na řadu potom přišla jedna vychytávka. Ta se jmenuje odkaz zatravňovací dlažba a bylo to opravdu neskutečně jednoduché. Dnes už si neumíme představit tu situaci z minulosti kdy jsme se o všechno snažili růčo.

Hodnocení příspěvku:

00

Petra
(nepřihlášený)
03. 11. 2022 ve 22:19

Tím že nejsme s manželem vůbec znalí v nějaké stavbě domu a nemáme ani jeden technické vzdělání, tak jsme se rozhodli, že nám návrh zahrady nakonec udělá nějaký profesionál - odkaz Já bych sice pravda byla schopna zařídit nějaké keře, ale třeba na vodní plochu bych si už netroufla. To je pro někoho, kdo se v tom pohybuje.

Hodnocení příspěvku:

00

Petr
(nepřihlášený)
20. 10. 2022 v 9:56

Tak my zase na okrasnou zahradu nemáme peníze, buďte trochu realisti vážení, prosím. Kde bychom to asi tak jako našli? Jsme rádi že máme na benzín do sekačky. Čas od času udělám manželce radost nějakým materiálním dárkem. Jí se vždy moc líbí odkaz bílá růže. Máme takové finanční problémy, že si ani větší kytice nemohu dovolit.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE