HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Automatické kotle se zásobníkem: Vyplatí se?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Ivanka
(nepřihlášený)
09. 07. 2023 ve 22:10

Když se člověk dostatečně rozhlédne tak zjistí že taková existuje velmi vyhledávaná fráze výměna plynového kotle dotace a vyjede vám tak webová stránka odkaz. Některé firmy mají prostě ten marketing v malíku a já se ani nedivím že pak převálcují konkurenci.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

Ivoš
(nepřihlášený)
18. 08. 2021 v 0:01

Určitě se vyplatí a zásobník vám ušetří také spoustu starostí. Nemusíte se potom o kotel tolik starat. Máme montovaný kotel na tuhá paliva od firmy odkaz , která v Chotěboři a okolí zajišťuje veškeré topenářské práce

Hodnocení příspěvku:

00

Jaroslav
(nepřihlášený)
13. 08. 2021 v 8:50

Tady mohu přiložit link přímo na krbové vložky do pasivních domů od českého výrobce odkaz Nabízí různě výkonné krby. Vybírat si můžete také mezi teplovodním a teplovzdušným

Hodnocení příspěvku:

00

Kuba
(nepřihlášený)
10. 08. 2021 ve 2:05

Český výrobce dělá krbové vložky určené do pasivních domů? Kde bych to našel?

Hodnocení příspěvku:

00

Jaroslav
(nepřihlášený)
08. 08. 2021 ve 23:29

Mohla by stačit, já takhle vytápím dům už pět let. Koupil jsem si kvalitní krbovou vložku od českého výrobce, která má opravdu velkou účinnost. Jsem s ní spokojený, dokáže mi ušetřit opravdu hodně peněz.

Hodnocení příspěvku:

00

Kuba
(nepřihlášený)
05. 08. 2021 ve 23:55

Pořád přemýšlím, jestli by mi v pasivním domě mohla stačit jen krbová vložka k vytápění? Máte s tím takto někdo zkušenost, že by takhle někdo vytápěl dům?

Hodnocení příspěvku:

00

Pavel Nový
(nepřihlášený)
21. 08. 2017 ve 13:46

Po dlouhém hledáni vhodného automatu jsme se rozhodli pro kotel Greeneco na základě pozitivních referencí mého známého jsme neváhali.Kotel má již 5 rokem a bez jakýhkoliv problémů. Dále nás přesvědčil poměr cena výkon a perfektní přístup firmy.Kotel má již po první sezoně a je to naprostá bomba ke kotli chodím co 4 dny přikládat a čistím jednou za 3 týdny.Kombinace natápění boiler a dům je určitě dobrá volba za za první rok vráceno 9800 kč na energiich. Mimo topnou sezonu natápíme bazén a boiler kotle. Velká škoda že jsem automat nezvolil již dříve.

Hodnocení příspěvku:

30

Vlastimil
(nepřihlášený)
26. 04. 2017 ve 13:28

Po koupi a rekonstrukci domu jsme neváhali a rovnou zakoupili atomatický kotel a spokojenost. Do sklepa ke kotli se chodí ob den s tím že ne vždy se přikládá. Topíme převážně uhlím a náklady na jednu topnou sezonu jsou cca 20.000,- A to kvůli malým dětem co náme, topení rozhodně neutlumujeme. kotel jsme pořídili od GasKompletu (odkaz) a maximální spokojenost se všim.

Hodnocení příspěvku:

20


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE