HLEDEJ
Přihlásit se HOBBY PROFI DŘEVOSTAVBY APLIKACE FIRMY VYBAVENÍ

Struktura buničiny pod mikroskopem

Popis fotografie

Že není nic lepšího, než si na mísu italských těstovin nastrouhat trochu parmezánu? Pak by vás mohlo zajímat, že ve skutečnosti si možná do talíře nepřidáváte jen sýr, ale také pořádnou porci dřevní buničiny, celulózy. Jak je to možné?

Autor: Jan Homann

číst více


Podělte se s námi o názor na tuto fotografii:

Zvažte prosím deaktivaci AdBlocku pro tento web.

Přístup k obsahu tohoto portálu je zdarma. Naším zdrojem příjmu je totiž bannerová reklama.

Používáním systému AdBlock nás připravujete o finanční zdroje, bez kterých nebudeme schopni portál nadále provozovat.

V horním panelu prohlížeče klikněte na ikonu ruky na červené značce a zvolte 'Nespouštět na stránkách na této doméně'. Děkujeme!

PŘEČETL JSEM A CHCI PŘEJÍT NA PORTÁL