HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Dřevostavby v Brně poprvé samostatně

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Jarda
(nepřihlášený)
04. 04. 2013 ve 21:47

Jak říká pan x, je to dnes už spíše drahá společenská událost s těžko měřitelným výsledkem. Pro návštěvníky asi dobré, firmy ještě chvíli vyrží ale budoucnost výstav je podle mě obecně nahnutá.

Hodnocení příspěvku:

8-1

x
(nepřihlášený)
02. 04. 2013 ve 21:47

"úspěšný veletrh" - máte nápad jak to změřit? všude se mává počtem návštěvníků, ale podle mě už vystavovatelé tak nadšené údaje nevykazují. máte někdo představu či údaje, jak je to v českém stavebnictví s poměrem cena/výkon, potažmo jestli náklady na veletrh (stánek, propagace apod.) vystavovatelům vrátí? Kolik klientů si tak firmy z veletrhu "dovezou"? U nás v oboru jsme to už zabalili, veletrhy se nám přestaly vyplácet a ze shánění klientů se stala společenská událost, drahá společenská událost.

Hodnocení příspěvku:

8-1

Filip H.
(nepřihlášený)
31. 03. 2013 v 7:13

zobrazit podnět k tomuto příspěvku

Souhlasím s tím, co bylo v příspěvku. A to, že dřevostavby byly na IBF v menšině a vystavovatelé trávili hodně času vysvětlováním proč stavět ze dřeva když je hned vedle Porotherm. Spíš mě zajímá, jak bude veletrh úspěšný a jestli bude lepší než ten v Praze nebo jestli to bude propadák první třídy.

Hodnocení příspěvku:

10-1

alex
(nepřihlášený)
26. 03. 2013 ve 23:07

Kolik nových veletrhů o stavebnictví si na nás ještě vymyslí? Já v tom rozdíl nevidím - na stavebním veletrhu přece můžou vystavovat firmy, co staví jak ze dřeva, tak z cihel, ne? Proč to dělit?

Hodnocení příspěvku:

9-1

Karel F.
(nepřihlášený)
24. 03. 2013 ve 21:15

Uvidíme, jaké to bude. Obecně všechny výstavby stagnují, ale dřevostavby jsou na vzestupu, tak to třeba vytrhnou.

Hodnocení příspěvku:

6-3


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE