HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Podlahové topení v dřevostavbě

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Ivanka
(nepřihlášený)
07. 11. 2023 v 11:03

Přesně to podlahové řešení bylo předmětěm smlouvy o odkaz pojištění domácnosti které jsme uzavírali před nějakou dobou - možná už to bude i týden. A moc se nám to líbilo. Připadámi si teď takoví více odvázaní a víme že nás to bude bavit si zařizovat vlastní domovinu.

Hodnocení příspěvku:

00

Ondra
(nepřihlášený)
29. 03. 2022 ve 23:15

Přesně tak, nemusíte mít žádnou technickou místnost na kotel. Folie přímo topí a díky tomu dokážete za vytápění i hodně ušetřit. Folie zvládnou velmi rychle reagovat na změnu teploty. Mám čidla jak v podlaze, tak i v místnosti. Máme všude příjemné teplo a pro děti je to také super, když máte teplou podlahu odkaz

Hodnocení příspěvku:

00

Daniel
(nepřihlášený)
28. 03. 2022 v 10:36

Takže vlastně nemáte ani elektro kotel? Celé to vytápí folie?

Hodnocení příspěvku:

00

Ondra
(nepřihlášený)
25. 03. 2022 v 10:05

Není to tak hrozné, já jsem dělal elektrické topení pomocí topných folií do podlahy a neprotopím za rok moc. Záleží, jaký máte nastavený tarif.

Hodnocení příspěvku:

00

Daniel
(nepřihlášený)
24. 03. 2022 v 1:51

Já bych chtěl levně vyřešit topení do dřevostavby, ale zase bych nechtěl být otrokem topení, abych tam musel třeba přikládat. Myslíte si, že v plynu nebo elektřině člověk také hodně protopí?

Hodnocení příspěvku:

00


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE