HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Žaluzie do plastových oken: Levné a jednoduché řešení

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Jana Nová (3)
24. 07. 2018 ve 14:20

Doba už je s žaluziemi někde jinde. Můžete si zvolit z mnoha barev, imitací dřeva nebo kovu. Přizpůsobení interiéru je maximální a pokud na to máte cit nemůžete to dopadnout špatně. Obzvláště Kžaluzie mají skvělý konfigurátor odkaz, kde jde i výsledek rovnou vidět.

Hodnocení příspěvku:

3-2

Honza Malý
06. 01. 2017 ve 13:44

Dobrý den, žaluzie jsou pěkné, záleží však na tom co zvolíte za typ žaluzií. Osobně jsme žaluzie volili hlavně kvůli zvědavým sousedům. Zvolili jsem tyto vertikální žaluzie odkaz. Mnoho z vás by mohlo říci, že jsou to žaluzie do kanceláře, ale opak je pravdou. Alespoň u nás doma vypadají opravdu dobře.

Hodnocení příspěvku:

4-3

Petr Pařík
15. 11. 2016 v 16:43

Já si naopak myslím, že takové venkovní žaluzie odkaz spíše okna rozzáří, ale je to nejspíš otázka vkusu :).

Hodnocení příspěvku:

7-1

Hanka
(nepřihlášený)
25. 07. 2016 v 8:23

Zdravím, osobně jsem zastánce toho, že mohutné žaluzie dokážou okna spíše zohyzdit. Za mě jsem zastánce klasických záclon a nebo, bych použila japonské stěny. Vhodnější než záclona bude jistě japonská stěna, protože dokáže krásně stínit a tudíž mnohem lépe nahradí žaluzie. Mě osobně se líbí odkaz tak se zkuste sami podívat. Pokud bych chtěla volit žaluzie, asi bych spíše použila vertikální žaluzie.

Hodnocení příspěvku:

60


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE