HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Okna s rekuperací: Jaké má inteligentní větrání v oknech výhody?

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Martin Umshaus
(nepřihlášený)
08. 02. 2017 ve 14:26

Rekuperace decentrální může být levnější než centrální. Ovládat každou místnost samostatně je bonus navíc. Krátké vedení vzduchu, snadná výměna filtrů, kterou zvládne i uživatel, není zapotřebí technická místnost... A ano, kondenzát odtéká ven. Každý rám okna má odtokové otvory (ať už tam je rekuperace, nebo není) a ano, když mrzne, může to namrznout. V čem je problém? Okud čerpáte své znalosti, pane Mrázku?

Hodnocení příspěvku:

8-2

Karel Mrázek
(nepřihlášený)
06. 02. 2017 v 16:26

Rekuperacev oknech je jen marketigový tah. Technicky je to hloupost. Při rekuperaci vzniká kondenzát, kam asi zde odtéká? Ven? To nenamrzá? Rekuperace by měla být centrální, do čistých místností přívod, přes špinavé (WC,koupelna..) odtah. Tohle je na nic a to nic je předražené.

Hodnocení příspěvku:

7-7

Vlasta S.
(nepřihlášený)
04. 02. 2017 ve 21:19

Rekuperaci v rámu okna u nás prodává Internorm.

Hodnocení příspěvku:

5-2

Jana M.
(nepřihlášený)
10. 12. 2016 ve 23:23

Rekuperace v okně mě zaujala..Budeme měnit a rozšiřovat okna,rekuperaci chceme a na tuto variantu jsem přišla náhodou,asi po 14 denním hledání na IT,jakou vybrat, stěnovou? Stropní? Podlahovou? Ale okenní,to by bylo řešení nejideálnější..Tak jako vždy to nejzajímavější zatím u nás asi nikdo neprodává...Nevíte někdo? JM

Hodnocení příspěvku:

7-3


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE