HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Diskuze na téma: Botníky do předsíně: Inspirujte se, kam schovat boty

Před vložením Vašeho příspěvku doporučujeme se přihlásit. Pokud ještě nemáte účet, můžete se zdarma zaregistrovat. Komerční příspěvky nejsou dovoleny.


PŘEJÍT NA ČLÁNEKDALŠÍ DISKUSE

ZRUŠIT REAKCI

Text Vašeho příspěvku
Vaše jméno
Napište slovo dřevostavitel
ODESLAT


UživatelPříspěvek

Blahoslav_Jurina
(nepřihlášený)
09. 11. 2022 ve 13:43

<a href="odkaz slovenskeonlinecasino.com</a> stojí toto online kasíno za vyskúšanie. Dobré bonusy a pravidelné propagačné akcie, ale predovšetkým zažiari, pokiaľ ide o ponuku kasínových hier vrátane živého kasína, ktoré je naozaj fantastické.

Hodnocení příspěvku:

00

Hana Tvrdá
(nepřihlášený)
07. 07. 2022 v 11:32

S manželem nejsme úplně zastánci velkého množství nábytku a nemáme rádi, když se nám věci válejí po zemi a nemají své místo, preferujeme minimalistický nábytek. Pořídili jsme botník s lavicí odkaz a úplně nám vyhovuje, je i v dobré výšce a pohodlně se na něm sedí, zbytek bot máme potom ve vestavné skříni v chodbě a vyloženě sezónní boty pak úplně mimo předsíň.

Hodnocení příspěvku:

00

Ivanka
(nepřihlášený)
24. 06. 2022 v 16:10

My do šatny museli také koupit velký botník. To víte, máme dvě dcery, k tomu ještě já starší paní také potřebuji mít nějaké ty boty na rozdílné příležitosti. Ale co mně teď vrtá hlavou je, kam mám umístit ty odkaz dětské zábrany. Narodilo se nám ještě malé dítě a já nechci aby se dostávalo do života nebezpečné situace v našem domě.

Dřevostavitelův robot varuje: Pozor, autor tohoto příspěveku je pravděpodobně účelově vytvořen pro skryté reklamní sdělení propagující firmu nebo produkt.

Hodnocení příspěvku:

00

Jan Neradil
(nepřihlášený)
18. 02. 2021 v 10:48

Moc se mi líbí sedací botníky na odkaz Dost to ušetří místo

Hodnocení příspěvku:

00


ZOBRAZIT DALŠÍ DISKUSE