HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Dny otevřených dveří na FLD ČZU v Praze

Srdečně zveme zájemce o studium, ale i širokou veřejnost, na Dny otevřených dveří Fakulty lesnické a dřevařské České zemědělské univerzity v Praze v pátek 21. ledna a v sobotu 22. ledna. Na co všechno se můžete těšit? Pociťte malou ochutnávku univerzitní atmosféry v naší fotogalerii.


Dny otevřených dveří na FLD ČZU v Praze
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: FLD ČZU v Praze

Zajištěný program bude pestrý

Připraveny budou ukázky z fakultních sbírek, vyzkoušet si můžete střelecký simulátor, otevřeny budou také různé laboratoře, kde se na naši vědci i studenti věnují determinaci hmyzu, vlastnostem dřeva a mnoho dalšího. Navštívit můžete také přednášky o studiu. Zástupci z řad studentů představí studentské spolky a studijní referentky se budou rádi věnovat Vašim dotazům k přijímacímu řízení a podávání přihlášek ke studiu. 

Termíny, které vám nesmí uniknout

Dny otevřených dveří na FLD ČZU v Praze se budou konat ve dvou termínech. Univerzitu můžete navštívit v pátek 21.1.2022 od 9:00 hodin do 15:00 hodin a v sobotu 22.1. od 9:00 hodin do 13:00 hodin. Věříme, že naši fakultu najdete bez nejmenšího problému, adresa je Fakulta lesnická a dřevařská, Česká zemědělská univerzita v Praze, Kamýcká 1176, Praha Suchdol. Těšíme se na vás.

Vydáno dne:
17.01.2022

Photocredit: FLD ČZU v Praze

1