HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Oborná přednáška o hybridních stropních konstrukcích – videozáznam

V rámci série odborných seminářů Wood Camp proběhl v úterý 11. 4. 2023 další online díl na téma Hybridní stropní konstrukce se spřaženými nosníky, jehož záznam si můžete přehrát i v našem článku. Na jaké téma se můžete těšit příště?


Hybridní stropní konstrukce
i Foto: ADMD

V úterý 11. 4. 2023 proběhl online seminář Hybridní stropní konstrukce se spřaženými nosníky, jehož záznam si můžete přehrát i v našem článku. První pokusy prefabrikovat celé prostorové stavební celky sahají do 70. let minulého století. K zásadnímu rozvoji této oblasti stavebnictví ale dochází právě v této době, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. Podívejte se na video. 

Stavebnictví budoucnosti

Nedostatek pracovních sil a neustále se zvyšující požadavky na kvalitu pracovního prostředí vyvolávají potřebu přesouvat práce z náročných podmínek staveniště do čistých a automatizovaných výrobních hal. Na milimetr přesná výroba a zásadní zkrácení času montáže jsou dalšími výhodami modulární výstavby. V přednášce si princip modulární výstavby představíme podrobněji. Touto problematikou vás provede Ing. Jiří Skřipský.

Nenechte si ujít další zajímavý webinář, který se bude konat již 2. 5. 2023 od 15:00 do 15:45 na téma: Modulární výstavba – budoucnost stavebnictví.

Přihlaste se na seminář zde


Redaktorka Dřevostavitele

Vydáno dne:
28.04.2023

Photocredit: ADMD

0