HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Dáme vám 5 důvodů, proč se zúčastnit konference Interiéry v Brně

Zúčastněte se odborné konference Interiéry, která proběhne v Brně už 3. listopadu. Registrace na konferenci je nutná provést nejpozději do konce měsíce. Nepropásněte tuto událost a dorazte. Máme pro vás hned pět důvodů, které si můžete přečíst v článku.


5 důvodů proč se zúčastnit konference Interiéry
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Konference Interiéry

1. Přednášky budou i od zahraničních odborníků

Vyslechnete si dvě přednášky od zahraničních specialistů, kteří se profesně věnují monitorování trendů. První z nich je italská architektka Elisabetta Rizzato ze studia Italianbark, která se věnuje i tvorbě trend booků, spolupracuje se Salone del Mobile i Maison & Object a má velmi sledovaný blog i Instagram. Druhým z nich je Dr. Leonhard Oberascher, rakouský specialista působící na vysokých školách, který řeší trendy více vědecky a jehož citují i na školení v NCS colours. Tyto přednášky budou s překladem.

Fotogalerie:

i Foto: Konference Interiéry

2. Velké množství zajímavých přednášek

Celkem vás však čeká 22 přednášek, jedna za druhou, stručně, jasně, výstižně, jak jste zvyklí z minulých ročníků.

3. Promluví také autor mnoha knižních bestsellerů

Nesmíte určitě vynechat přednášku od Iva Tomana, jedno z nejlepších českých školitelů a autora mnoha knižních bestsellerů. Téma TALENT není určeno studentům, ale profesionálů z praxe. Najít svůj opravdový talent je totiž stejné jako vykopat poklad! A věděli jste, že Ivo je původem vystudovaný nábytkář?

4. Získejte zajímavé kontakty

Chybět nebude ani oblíbený mini veletrh, kde můžete získat užitečné kontakty a praktické vzorky zajímavých materiálů.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Bungalov na klíč (63 m2) za dostupnou cenu je navržený přesně pro seniory

5. Nabydete nových zkušeností

Důležité je potkat se osobně, vidět staré známé a nové si udělat a předat si osobní zkušenosti a prostě si jen lidsky promluvit! Loňská účast byla přes 400 osob.

Praktické informace

Připomínáme, že registrace je nutná předem (nejpozději do 31.10.) a kapacita sálu má své limity. Přihlásit se můžete na webu akce (konference-interiery.cz). On-line přenos ani kompletní záznam nebude k dispozici!

Vydáno dne:
20.10.2022

Photocredit: Konference Interiéry

0