HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

WOOD camp odstartoval první přednáškou

V dubnu ADMD odstartovala projekt WOOD camp obsahující sérii online seminářů ZDARMA pro odborníky z oboru stavebnictví. O této akci jsme vás již informovali a nyní vám přinášíme nové informace, záznam proběhlého semináře a termín dalšího, aby vám již nic neuniklo. Zapojte se do projektu WOOD camp a naučte se projektovat dřevostavby.


WOOD camp odstartoval první přednáškou
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: ADMD

První online seminář na téma Dřevo ve stavbách proběhl 6. 4. 2021. Více než padesáti účastníkům jsme představili dřevo jako udržitelný stavební materiál budoucnosti, a jednotlivé konstrukce dřevostaveb. Záznam semináře je možné vidět na YouTube kanálu ADMD.

Zjistěte více o materiálech pro dřevostavby!

Druhý online seminář proběhne 27. 4. 2021 od 15:00 a těšit se můžete na téma Materiály pro dřevostavby. Získáte zde povědomí o vlastnostech a použití materiálů pro konstrukci dřevostaveb. Probereme dřevěné prvky, materiály na bázi dřeva i sádry a budeme se věnovat také izolačním materiálům. Kapacita semináře je omezená, proto využijte registrační formulář již nyní.

Seznam aktuálně plánovaných seminářů najdete na adrese www.admd.cz/woodcamp.

Jaký si projekt WOOD camp klade cíl?

Cílem seminářů je motivovat projektanty i architekty k navrhování dřevostaveb a profesionální práci při jejich výstavbě. Budujeme komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Dřevostavitel, Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, Dřevo&stavby a TZB-info.

Projekt organizuje ADMD – Asociace dodavatelů montovaných domů, z.s.

Vydáno dne:
13.04.2021

Photocredit: ADMD

2