HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Seminář Wood Camp na téma Statika se koná 1. února. Registrujte se zdarma

Rok 2022 jsme zahájili seminářem Vazníkové krovy pro dřevostavby, který se konal 11. 1. 2022. I v letošním roce se totiž budeme online setkávat se zájemci z řad architektů, projektantů a stavebních dozorů, ale také studentů při našich webinářích v rámci úspěšného vzdělávacího projektu WOOD Camp.


Semináře WOOD Camp
i Foto: ADMD

S novým rokem nové semináře

Na vazníkové krovy naváže seminář STATIKA: praktické tipy pro projektanty, který se uskuteční v termínu 1. 2. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. Pavel Tůma.

Podpořte růst vašich znalostí v oboru na vyšší úroveň

V semináři si projdeme proces návrhu konstrukčního systému dřevostavby. Od úvodního rozboru a vstupních parametrů se propracujeme až k samotnému procesu posuzování různých typů objektů včetně úskalí, na které statik běžně po cestě naráží. Pozornost věnujeme nejen patrovým a atypickým objektům, ale také běžným bungalovům, u kterých je pečlivost a úcta k detailu neméně důležitá. V hledáčku budou především prefabrikované celostěnové panely, stropy patrových staveb a vaznicové i vazníkové krovy.

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE 

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp seminářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Vydáno dne:
27.01.2022

Photocredit: ADMD

1