HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Veletrh s 10 000 návštěvníky vzal rozvolňování zhurta

Koronavirová situace v Česku se postupně rozvolňuje, hromadné akce s tisícovkami lidí však ještě povoleny nejsou. Kvůli tomu neprobíhají ani klasické veletrhy, čímž trpí mnoho oborů a mezi nimi i stavebnictví. I přes omezení však vznikají nové a zajímavé způsoby, jak se mohou lidé setkat s odborníky „naživo“.


Stavební veletrh online - veleton.cz
i Foto: Veleton.cz

Stavební veletrh jinak

O víkendu 14.–16. května 2021 probíhá druhé kolo úspěšného Stavebního veletrhu online. Návštěvníci se na něm mohou virtuálně, avšak tváří v tvář, potkat s odborníky z oblasti stavebnictví, zhlédnout zajímavé přednášky a prohlídky v živém vysílání. Zájemce si může od odborníků nechat doporučit materiály, technologie, postupy a vychytávky spojené s plánováním a výstavbou domu. To vše z pohodlí a bezpečí domova, bez respirátorů a nutnosti testů či očkování.

Co na veletržní platformě zažijete?

  • živé video hovory s odborníky
  • nezávislé poradenství zdarma
  • vouchery na veletržní slevy
  • živé vysílání a doprovodný program
  • propagační materiály ke stažení

Druhé kolo přinese technické inovace a praktické rady

Novinkou druhého Stavebního veletrhu ONLINE je bohatý doprovodný program formou živého vysílání přímo z virtuálních stánků vystavovatelů, kde budou probíhat přednášky, zajímavé prezentace, ukázky produktů a živé diskuze. Návštěvníci se mohou do programu zapojit a pokládat dotazy mluvčím.

Je možné stavět a nemít ze života peklo? Má dřevo limity? Co se děje, když se nedíváte při přípravě projektu? ... To je pouze výběr přednášek, kterou budou živě vysílány ze stánků vystavovatelů. Přijďte si poslechnout zkušenosti z praxe a získat inspiraci pro váš nový domov! 

Veletrh v číslech

  • přes 10 000 zaregistrovaných návštěvníků
  • přes 5 300 přidání přednášek z živého doprovodného programu mezi oblíbené
  • 72 vystavovatelů s virtuálními stánky
  • 6 tématicky zaměřených veletržních hal 

Na veletrh z gauče 

Otevírací doba veletrhu je v pátek 14. května 15–18 h, v sobotu 15. května 9–18 h a v neděli 16. května 9–15 h. Vstupenky jsou zdarma po registraci na www.veleton.cz. K účasti na veletrhu stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením.

Vydáno dne:
14.05.2021

Photocredit: Veleton.cz

4