HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Výstava Dům 2021 představí novinky z oblasti stavby, bydlení a zahrady

3.–5. září 2021 proběhne již po dvacáté osmé na lounském výstavišti výstava „Dům“, tentokrát s přídomkem „Dům 2021“. Představí se zde na 130 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady. Na co se můžete letos těšit?



VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Shutterstock

Řada vystavovatelů nachystala zajímavé slevy

V pavilonu „E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. V letošním roce se zde představí i výrobci oken, dveří a zimních zahrad.

Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti vytápění a tepelných čerpadel. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše.

Kdo zařizuje svůj dům nebo byt, určitě si vybere

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy.

Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek. Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje.

Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin.

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

  • Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen.
  • Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště a kolotoče.
  • Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.
  • V sobotu 4. 9. bude na výstavišti k dispozici zájemcům o očkování na Covid očkovací autobus.

Výstava Dům 2021 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je Výstava Dům 2021 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!

Obecné informace:

  • Termín konání: 3.–5. 9. 2021
  • Otevírací doba: 09:00 – 17:00
  • Místo konání: Výstaviště Louny
  • Počet vystavovatelů: 127 (k 31. 8. 2021)

 

Vydáno dne:
31.08.2021

Photocredit: Shutterstock

2