HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Další WOOD Camp seminář zaměřený na detaily dřevostaveb

V ADMD máme za sebou další úspěšný WOOD Camp webinář, který se konal 1. 2. 2022 a kde jsme se detailněji podívali na statiku, konkrétně na praktické tipy pro projektanty. Pokračovat budeme se seminářem Nejčastěji používané detaily dřevostaveb. Přečtěte si v článku ty nejdůležitější informace.


Další WOOD Camp seminář zaměřený na detaily dřevostaveb
i Foto: ADMD

Na co všechno se můžete těšit?

Seminář Nejčastěji používané detaily dřevostaveb se uskuteční v termínu 22. 2. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. Tomáš Nemrava. Na přednášce si představíme detaily založení dřevostavby, napojení panelů, detail okolo stropu a oken, skladby podlah a podhledů, napojení střešního a obvodového pláště a detaily okolo komínu.

REGISTROVAT SE MŮŽETE ZDE

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

Vydáno dne:
20.02.2022

Photocredit: ADMD

1