HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Další Wood Camp seminář na téma projektování dřevostaveb v BIM proběhne 16. listopadu

Velice nás těší, že se můžeme prostřednictvím online platformy setkávat se zájemci z řad architektů, projektantů a stavebních dozorů, ale také studentů na pravidelných seminářích v úspěšném projektu, kterým Wood Camp bezesporu je. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. 


Wood Camp semináře
i Foto: ADMD

Co vše vám nabízí Wood Camp semináře?

26. 10. 2021 jsme se zaměřili na problematiku Dřevostaveb z pohledu energetického návrhu. Tématem nás provedly Marie Bártová a Ing. Marcela Kubů. Záznam z tohoto semináře najdete na Youtube kanálu ADMD.

Další seminář na téma Projektování dřevostaveb v BIM

Tématem následujícího online semináře je Projektování dřevostaveb v systému BIM. Ten proběhne již 16. 11. 2021 od 15:00 a je zdarma.

Na semináři se dozvíte základní informace o tom, co znamená systém BIM, jakým způsobem je využíván v rámci specializovaného softwaru pro dřevostavby a nebude chybět ani ukázka efektivity konstruování dřevostaveb ve 3D a systému BIM. Registrovat se můžete zde.

Máte-li zájem, je nutná registrace

Vždy v úterý od 15:00 hodin proběhne přednáška s následnou možností diskuze. Wood camp probíhá na platformě Google Meet a je třeba se registrovat na každý seminář zvlášť. Záznamy proběhlých seminářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně.

Projekt Wood camp pro Vás organizuje ADMD. Budujeme komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Vydáno dne:
12.11.2021

Photocredit: ADMD

1