HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Vzduchotěsnost dřevostaveb jako další z témat projektu WOOD camp

Jak zajistit vzduchotěsnost staveb na bázi dřeva se dozví účastníci online semináře od ADMD v rámci projektu WOOD camp. Připojte se i Vy zdarma v úterý 22. 6. 2021 a prozkoumejte toto téma. Více podrobností v článku.


Vzduchotěsnost dřevostaveb jako další z témat projektu WOOD camp
i Foto: ADMD

S navrhováním staveb se pojí mnoho problematiky, kterou se ADMD snaží osvětlovat v každém z pořádaných seminářů v projektu WOOD camp. Připojte se ZDARMA na další online seminář Vzduchotěsnost dřevostavby, který proběhne 22. 6. 2021 od 15:00 a jeho součástí bude téma správného provádění Blower-door testu, a především prezentace způsobu, jak dosahovat stabilně příznivých hodnot průvzdušnosti a prodloužit tak maximálně životnost dřevostavby. Ukázky nejčastějších chyb při provádění vzduchotěsnící vrstvy a prostupů budou též součástí tohoto semináře. Přednášejícími jsou Ing. Jiří Brich a Ing. Jiří Kasal.

Registrujte se na seminář včas.

WOOD camp je určený pro odborníky v oblasti dřevostaveb

Zapojte se účastí na semináři do projektu WOOD camp, který poskytuje pravidelné online semináře ZDARMA se zaměřením na projektanty, architekty, stavební dozory a TDI. Zároveň v rámci této platformy získáte kontakt na odborníky k jednotlivým tématům. Více o seminářích z projektu WOOD camp se dozvíte na webu ADMD. Záznamy z proběhlých seminářů najdete na YouTube kanálu ADMD.

Projekt je pořádán pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Dřevostavitel, Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, Dřevo&stavby a TZB-info.

Projekt organizuje ADMD – Asociace dodavatelů montovaných domů, z.s.

Vydáno dne:
10.06.2021

Photocredit: ADMD

1