HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Chystáte se na veletrh FOR ARCH 2017? Podívejte se co vás čeká!

Blíží se čas jednoho z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších veletrhů v České republice. V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. 


dřevostavba
i Foto: Archiv redakce

Stovky vystavovatelů na akci, kterou každý rok navštíví desítky tisíc lidí, představí spoustu zajímavých novinek, ale i zavedených produktů z oboru stavebních materiálů, elektrotechniky, zabezpečení, vytápění, alternativních zdrojů energie, dřevostaveb a bazénů, saun & spa.

Jedinečný program je připravený také pro zástupce z oboru stavebnictví. Letošní novinkou  je Technologické fórum - jednodenní neformální setkání zástupců investorů, developerů, projektantů, státní správy, samosprávy, akademické obce a vystavovatelů veletrhu nebo předem plánovaná dvoustranná obchodní jednání MATCHMAKING BUSINESS MEETINGS 2017.

Vydáno dne:
23.08.2017

2

Při výstavbě domu šli proti proudu. Vyplatilo se jim to?

Chystáte se stavět a každý vám radí, jak by měl váš dům vypadat? Inspirujte se při návštěvě dřevostavby, která má netradičně řešenou velkou chodbu... Číst více →



Dřevostavba s dechberoucím výhledem v podhůří Jeseníků

Chcete si postavit si dřevostavbu na odlehlém místě? Co vás může při výstavbě potkat se dozvíte přímo od lidí, kteří si takovou dřevostavbu nechali postavit... Číst více →