HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Neobvyklá rekonstrukce obvodového pláště – zúčastněte se semináře zdarma

Neobvyklá rekonstrukce základní školy probíhala formou zavěšení obvodových panelů. Na přednášce se podělíme o praktické zkušenosti s návrhem detailů a technickým řešením celé rekonstrukce. Díky využití fotovoltaických panelů na fasádě dosahuje tato budova nulové spotřeby energie.


Neobvyklá rekonstrukce obvodového pláště – zúčastněte se semináře zdarma
i Foto: ADMD

Důležité informace o semináři WOOD Camp

Seminář o neobvyklé rekonstrukci obvodového pláště na škole v ulici Českobrodská v Praze se uskuteční 19. 4. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. Tomáš Nemrava. Máte-li zájem, registrovat se můžete ZDE.

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT.

Co se dělo na WOOD Campu minule? 

Záznam z předchozího webináře, který se věnoval rekonstrukci termálního komplexu Galandia, můžete zhlédnout na YouTube kanále ADMD, kde jsou k dispozici i záznamy ze všech předchozích proběhlých webinářů.

O pořadateli

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je nezávislým uskupením firem, které jsou přesvědčeny, že dřevostavby jsou tou správnou cestou moderní a udržitelné výstavby. Naším cílem je, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

Vydáno dne:
14.04.2022

Photocredit: ADMD

3

Dali přednost rekonstrukci a ušetřili statisíce. Hodnotu starého domu se jim podařilo několikanásobně navýšit

Na stavební parcele se nacházela i původní stavba ze 30. let minulého století postavená z levných chudinských cihel a kamenů. Uvažovali, zda se pozemku nevzdají a nebudou hledat jiné možnosti. Pan majitel je však vystudovaný stavař, a proto zde viděl velký potenciál, kterého si jiní nevšimli... Číst více →