HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Veletrh Stříbrné vánoční dny letos potěší milovníky kreativity a tvoření, lahůdek i sváteční atmosféry

Veletrh nabídne návštěvníkům až deset tisíc tipů na dárky z různého odvětví, a to dekorace, vánoční ozdoby, hračky, knihy, společenské hry, módu, šperky, prádlo, kosmetiku, i sportovní a zážitkové produkty, ale také mnoho originálních výrobků autorské tvorby od návrhářů, designérů a floristů, které v obchodních sítích nenajdete. Letošní ročník veletrhu bude mimořádný také díky speciální sekci, která je zaměřena na kreativitu a tvoření, jež je u Čechů stále oblíbenější.


Vánoční veletrh
i Foto: ABF (se souhlasem)

Již 14. tradiční veletrh proběhne ve dnech 7.–10. prosince v PVA Expo Praha v Letňanech

Nebyly by to ty pravé Vánoce bez pořádného stromu a posezení na náměstí haly v odpočinkové zóně s občerstvením, kde návštěvníci za zvuku koled zaručeně najdou sváteční pohodu. Pro gurmány je připravena gastro zóna nazvaná Vánoční hody, která nabídne jídlo, pití a ochutnávky všech možných produktů souvisejících s Vánocemi. Sobota 9. prosince přinese do PVA Expo Praha oblíbený Vánoční bezlepkový trh Společnosti pro bezlepkovou dietu. Své výrobky tu celiakům, ale i vyznavačům zdravého životního stylu nabídnou čtyři desítky vystavovatelů z řad malých regionálních výrobců, ale i velkých firem, řetězců a dalších prodejců bezlepkového sortimentu.

Vyrobte si vlastní dárek na veletrhu

Vánoční svátky jsou také o zábavě, proto je připraven i bohatý tvůrčí program pro všechny členy rodiny. Během workshopů pod vedením odborníků bude možné vytvořit si vlastní vánoční dárek, či dekoraci. V sekci kreativity se během čtyř dnů v rámci programu Tvoření na pódiu vystřídají interiérová designérka, floristka a koučka Markéta Fleischnerová, výtvarnice Kateřina Vodrážková s vlněným tvořením nebo studenti Střední zahradnické školy v Hloubětíně pod vedením svých lektorů.

A kdo je milovníkem pohádkových princů, se může těšit na autogramiádu autora knihy a velmi oblíbeného herce Pavla Trávníčka, novinku Tři oříšky pro prince, herecké memoáry vycházející k 50. výročí od premiéry Popelky.

Vydáno dne:
27.11.2023

Photocredit: ABF (se souhlasem)

0

Fotogalerie: adventní věnce, inspirace a návod na výrobu
Adventní věnce jsou neodmyslitelnou součástí Vánoc. Vyrobte si i vy adventní věnec podle našeho návodu.

13 tipů na originální vánoční dárky ze dřeva
Inspirujte se na letošní Vánoce dřevem. Podívejte se na 13 netradičních vánočních dárků, které si zvládnete i sami vyrobit.

Vánoční stromeček: 3 tipy, jak vybrat vánoční stromek i se stojánkem
Borovice, jedle, nebo smrk? Víte, jak vánoční stromeček vybrat a jaké existují druhy stojanů na vánoční stromek? Poradíme vám, jak vybrat ten nejlepší vánoční stromeček i jaké jsou barvy letošních Vánoc.

4 krásné barevné trendy letošních Vánoc. Který zvolíte vy?
I Vánoce podléhají módním trendům a letos je jich hned několik. Každému z nich vévodí jiná atraktivní barva a styl. Jaký bude ten váš?

Vánoční ozdoby nejenom na vánoční stromeček – inspirace
Vánoce se blíží a přípravy jsou v plném proudu. Inspirujte se fotografiemi, které vám pomohou rozhodnout se pro váš nejmilejší typ vánoční výzdoby.