HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

DIY – projekty svépomocí

DIY (neboli Do It Yourself) je kategorie návodů a postupů na nejrůznější výrobky a menší stavby převážně ze dřeva, které si zvládnete vyrobit sami vlastníma rukama za použití jednoduchého nářadí. Patří sem nejrůznější nábytek, dekorace, vychytávky a zlepšováky. Dále tu najdete i přehled základního nářadí, které by nemělo žádnému domácímu kutilovi chybět.


Vašek si postavil dřevěnou pergolu u domu svépomocí za 15 tisíc korun
Jak na dřevěnou pergolu svépomocí, abyste se vlezli do 15.000 korun? Přečtěte si rozhovor s Vaškem a prohlédněte si i fotky pro inspiraci, jak postupoval krok za krokem.

Aku vrtačka není aku šroubovák. Jaký je mezi nimi rozdíl a co si pohlídat při výběru
Aku vrtačka nebo aku šroubovák patří do základní výbavy každého kutila. Přečtěte si, v čem se liší a jaké typy baterií existují.

50 levných DIY vychytávek do interiéru, které musíte zaručeně vyzkoušet
Chtěli byste mít originální domácnost, ale nechtějí se vám za ni platit vysoké částky? Představujeme vám 50 DIY vychytávek do bytu i na vaši zahradu.

Garážové stání u domu – různé typy a inspirace, ukázkový postup výstavby
V dnešním článku se zaměříme na garážové stání pro auto řešené formou dřevěné konstrukce. Máme pro vás taky spoustu inspirace na různé typy garážových stání pro vaše auto.

Nevyhazujte starou paletu, vyrobte si z ní svépomocí pohodlné sedátko podle našeho návodu
Staré palety se dají zužitkovat různě. Dnes si ukážeme, jak z jedné staré palety svépomocí vyrobit praktické a pohodlné sedátko na zahradu či na terasu.

Jak vyrobit patrový zahradní květináč ze dřeva svépomocí – návod krok za krokem
Rádi pracujete na zahradě? Rádi pěstujete svoji domácí zeleninu? Máme pro vás tip, jak si vyrobit svépomocí zahradní vícepatrový květináč. Trochu nevšední, ale určitě zajímavý. Jak vyrobit takový květináč ze dřeva?

Video: Parta přátel společně postavila dřevostavbu svépomocí, výsledek je ohromující
Jak na dřevostavbu svépomocí? Stačí mít pár ochotných přátel s kapkou zručnosti a půjde to samo. Nevěříte? Podívejte se na krátké video v našem článku.

Finská sauna svépomocí – postavte si stavbu, kde zapomenete na všechny každodenní starosti
Přemýšleli jste o zhotovení domácí sauny? Po přečtení tohoto článku budete mít dostatek inspirace i návod ke zrealizování takové stavby. S chutí do toho!

Tip na zábavné tvoření: dřevěná cedulka s laserovým nápisem podle Josefa
Originální dřevěné cedulky s gravírovanými nápisy, jaké vyrábí náš čtenář Josef, si můžete vyrobit také. Přečtěte si, jak na to.

Jak vyrobit skládací učící věž pro děti – návod, rozměry a cena
Přečtěte si návod na výrobu skládací učící věže od našeho čtenáře Matěje a vyrobte svému dítěti tuto praktickou pomůcku do kuchyně levně a svépomocí.

Jak vyrobit stromové škrabadlo pro kočky: jednoduchý návod krok za krokem
Vyrobte si s námi stromové škrabadlo, které potěší nejen vaši kočku. V článku najdete podrobný návod a tipy, jaké dřevo vybrat.

Vyrobte si postel z palet – návod, tipy, inspirace a cena
Chcete mít krásnou postel za pár korun? Vyrobte si sami doma postel z palet. Jak na to? Pár skvělých tipů a návod pro vás máme v tomto článku.

Ze starého návěsu postavil Kamil svépomocí dům pro celou rodinu. Výsledek vás ohromí
Zveme vás na jedinečnou proměnu starého návěsu v krásný rodinný domek s fantastickou terasou. Neuvěříte, že tento dům skoro nic nestál.

Návod na výrobu ptačí budky: rozměry budky pro různé druhy ptáků a přehled nejčastějších chyb
Vyrobte si ptačí budku podle našeho návodu a přilákejte na vaši zahradu milé a užitečné ptačí obyvatele. Víte, jakých chyb se vyvarovat?

Návod na výrobu originálního dřevěného křesla svépomocí podle našeho čtenáře Jakuba
Jakub se rozhodl vyrobit tatínkovi k narozeninám originální dřevěné křeslo. Vyrobte si taky takové podle jeho návodu.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů