HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

„Džungle“ – Doprovodný program při veletrhu Mobitex 2020

Na letošním veletrhu Mobitex, který se koná 26. až 29. února, bude k vidění zcela nová a netradiční expozice. Přesně se jedná o ukázkový interiér ve stylu „Džungle“, který pro akci připravuje česká designérka Iva Bastlová. Motivy džungle jsou nyní velmi trendové, stejně jako přírodní materiály a well-being styl. To byl také důvod, proč se designérka rozhodla pro toto pojetí. „Ráda bych návštěvníkům ukázala, jak lze jednoduše materiály kombinovat, jak pracovat s dispozicí a celkovým konceptem.“



i Foto: Mobitex

Well-being prostoru

Celková expozice bude pojata odvážně, netradičně a lehce extravagantně, aby na místě upoutala pozornost a návštěvníci měli chuť „vstoupit do well-being prostoru“ a nasát atmosféru. Tento prostor bude vybaven produkty, které následně najde návštěvník na klasických stáncích a tak si může udělat představu o cenách, termínech dodání a případně si je ihned zakoupit či objednat.

Mohlo by vás zajímat: Jungle styl aneb když se interiér inspiruje přírodou

Exponáty a přednášky

Exponáty budou mít jednotný popis a celkový seznam produktů a tak se lze inspirovat od A do Z. Chybět nebudou ani zajímavé přednášky o trendech, které budou probíhat přímo na expozici.

Již nyní se tedy můžete těšit na inspiraci, jak si zařídit váš domov.

Tip pro vás: Dřevostavitel vám jako hlavní medální partner této akce nabízí vstupenky zdarma na Stavební veletrh Brno 2020. 

Vydáno dne:
19.02.2020

Photocredit: Mobitex

0