HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Novinky a trendy 2022, premiéroví vystavovatelé z ČR i ze zahraničí – to je For Decor & Home 2022

Kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží proběhne od čtvrtka do soboty v termínu 24.–26. února 2022 v areálu letňanského výstaviště PVA Expo Praha. Tradiční akce je vyhledávanou obchodní událostí pro všechny odborníky, profesionály i obchodníky v daném oboru. Primárně je veletrh zaměřen na jarní a letní sortiment, naleznete i celoroční nabídku bytových dekorací a dokonce s žádoucím obchodním předstihem i Vánoce 2022. Zapojte se také vy do veletržního dění.


Vstupenka zdarma na veletrh For Decor & Home
i Foto: For Decor & Home

Výstavní plocha haly 2 bude patřit stálým vystavovatelům zvučných jmen, vítanou novinkou bude zajisté floristický sortiment. Půvabný dárkový sortiment včelích produktů z Chorvatska naleznete v hale 2 také.

Vystavovatelé z Polska budou prezentovat různorodý sortiment dárkového a dekorativního charakteru, například keramické originály, křišťálové výrobky pro stolování, dárková přáníčka, ale i tradiční perníčky či značková vína.

Vstupenky na veletrh For Decor & Home zdarma

Díky portálu Dřevostavitel, který je mediálním partnerem akce, můžete získat vstupenku na veletrh For Decor & Home ZDARMA. Volnou vstupenku si můžete stáhnout zde. Akci je možné navštívit denně od 10 do 18 hod.

Vydáno dne:
18.02.2022

Photocredit: For Decor & Home

0

Herní židle jako našlapaná hračka pro zdravé sezení u PC. Jak správně vybrat?

Trápí vás bolesti zad při dlouhém sezení u počítače? Herní židle jsou uzpůsobeny pro dlouhé a zdravé sezení. Jak zdravě sedět a podle čeho vybírat?.. Číst více →