HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Hledají se dřevorádi! Nejste to náhodou vy?

Rádi se procházíte lesem? Rádi se obklopujete dřevem? Vůně dřeva je vám nejmilejší? Chápete, že se o naše lesy musíme dobře starat? Zajímá vás vše, co se týká lesů a dřeva z něj? Odpověděli jste alespoň jednou ANO? Pak jste pravděpodobně DŘEVORÁDI. Zapojte se do projektu Dřevo je cesta a získejte vše, co dřevorádi potřebují!


dřevěné srdce
i Foto: Archiv redakce

Jistě se vám bude líbit dostanete se do party lidí, kteří žijí lesem a dřevem. Zdarma od organizátora akce získáte letáky, brožurky o lese a dřevě a také nálepky a odznaky s nápisem „Vím, že dřevo je cesta“. Ale co je nejdůležitější - podpoříte projekt, který chce zvýšit zájem veřejnosti o české lesy a dřevo. A všem dáte najevo, že jste zkrátka dřevorádi! Chcete se zapojit? Registrujte se jako podporovatel projektu ZDE. Účast v projektu je zcela zdarma. Máte-li další otázky, pište přímo koordinátorce projektu na adresu: t.polakova@drevoprozivot.cz.

O projektu

Projekt Dřevo je cesta vysvětluje veřejnosti, že dřevo je naše významná obnovitelná surovina, kterou je správné využívat, jelikož tím chráníme životní prostředí. Kolem projektu vzniká komunita lidí a firem, kteří žijí dřevem a lesem a kteří chtějí spolupracovat a tyto informace šířit dál. Projekt organizuje Nadace dřevo pro život.

Zaujal vás tento projekt? Neváhejte nám napsat do diskuse svůj názor a zkušenosti.

Vydáno dne:
11.10.2017

2