HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Už nyní se můžete hlásit do ankety Dřevěná stavba roku 2018

Osmý ročník oblíbené ankety Dřevěná stavba roku byl zahájen. Co to pro vás znamená? Už nyní můžete hlásit své dřevěné stavby do 8 soutěžních kategorií této ankety. V únoru a březnu příštího roku pak bude pro vaše hřiště, konstrukce, dřevostavby, roubenky, sruby a interiéry hlasovat jak odborná porota, tak široká veřejnost.


Dřevostavba
i Foto: Archiv redakce

Proč se přihlásit už nyní?

Pokud se přihlásíte do 30. listopadu, získáte od pořadatele akce mediální prostor navíc. Vaše dílo bude ještě před zahájením hlasování prezentováno také na webuFacebooku. Další výhodou je, že soutěžní díla budou v Galerii i katalogu řazena podle data jejich přihlášení. Čím dříve se tedy přihlásíte, tím víc budete vidět.

Počet děl v každé kategorii je omezen na maximálně 20. Doporučujeme proto přihlásit se co nejdříve, v některých kategoriích byl minulý rok veliký zájem a ne všichni zájemci se mohli zůčastnit.

Posláním ankety Dřevěná stavba roku je ukazovat široké veřejnosti krásu a výhody dřevěných staveb.

Jak vysvětluje ředitel Nadace dřevo pro život Stanislav Polák:
Dřevo je významný obnovitelný stavební materiál, jehož využíváním chráníme neobnovitelné zdroje, a tím i naše životní prostředí. Dřevo bude nejen z tohoto důvodu hrát v budoucnosti významnou roli. Některé vyspělé země to již zjistily a využívají dřevo zejména ve stavebnictví podstatně více než my v ČR. Proto se snažíme i my široké veřejnosti ukázat krásy dřevěných staveb a rovnou je propojit s realizačními firmami. U každého díla jsou proto kontaktní údaje, aby si každý hlasující mohl jednoduše domluvit stavbu své dřevěné stavby roku. I tím se snažíme zvýšit využívání dřeva v ČR.

Při registraci se vám bude hodit:

 

Vydáno dne:
08.11.2017

3

3 otázky, na které musíte znát odpověď, jinak s vámi nebudeme stavět

Odpovídejte na otázky svých zákazníků, jinak s vámi jednoduše nebudou stavět... Číst více →



Video: Dřevostavba z dřevěných cihel

Žádné hřebíky, žádné šrouby, žádné lepidlo. Podívejte se na dům z dřevěných cihel, který se skládá jako lego... Číst více →